Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Eğitim 16 Eylül 2021 377 Görüntüleme

Faber-Castell, her çocuğun eşit şartlarda eğitimi için UNICEF’i desteklemeye devam ediyor

Faber-Castell, her çocuğun eğitim hakkını gerçekleştirebilmesi ve eşit şartlarda eğitim alabilmesi için UNICEF Türkiye ile #HerÇocukİçinEğitim projesini bu yıl da sürdürüyor.

TOPLUMUN kalkınması ve daha eğitimli nesillerin gelişimi için her çocuğun eşit koşullarda eğitim alması gerektiğine inan Faber-Castell, çocukların yanında olmaya devam ediyor. Bu değerle hareket eden marka, pandemi döneminde UNICEF’i destekleyerek hayata geçirdiği #HerÇocukİçinEğitim projesiyle çocukların eşit şartlarda eğitim görebilmesini amaçlıyor. 

UNICEF tarafından pandemi sürecinde açıklanan rapora göre, dünya genelinde okul öncesi çağdaki en az 40 milyon çocuk erken çocukluk eğitiminden mahrum kaldı. Yine bu dönemde, çocuk işçilerin sayısında son 20 yılda ilk kez artış görüldü. 2022 yılının sonuna kadar 9 milyon çocuğun daha, çocuk işçiliğine itilme riskiyle karşı karşıya olduğu UNICEF ve Uluslararası Çalışma Örgütü’nün ortak raporunda yer alıyor.

 

Faber-Castell ürünleriyle çocukların eğitim hayallerine ortak olun

Türkiye’nin güvenilir kırtasiye markası Faber-Castell, uzun aradan sonra okulların açılmasıyla Her Çocuk İçin Eğitim projesine herkesi davet ediyor. Siz de Faber-Castell’in ergonomik ve çocuk gelişimini destekleyen ürünlerinden yapacağınız okul alışverişiniz ile #HerÇocukİçinEğitim projesinin bir parçası olabilirsiniz.

250 yılı aşkın süredir gelenekle yenilikçiliği başarıyla birleştiren dünya markası, “Faber-Castell hayal gücünü destekler” mottosuyla hayallerini yazmak, silip yeniden yaratmak ve kalemini  yeniden açmak isteyen tüm çocukların her zaman yanında.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com