Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 16 Eylül 2021 217 Görüntüleme

CHP’li Akıllı: “Milletimizin Kalbinde Geldiğimiz Nokta Gurur Vericidir”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Ayaş, Evren, Şereflikoçhisar, Pursaklar, Bala, Kızılcahamam, Çamlıdere, Akyurt ve Altındağ’da gerçekleştirilen ilçe danışma kurullarını ve ziyaretlerini değerlendirdi. 
 
CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı yaptığı açıklamasında: “Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı olarak ilçelerimizde gerçekleştirilen ilçe danışma kurulları çok verimli geçtiğini belirtmek istiyoruz. İlçe Danışma kurullarımızda gördük ki artık çok daha güçlüyüz. Bugüne kadar Ayaş, Evren, Şereflikoçhisar, Pursaklar, Bala, Kızılcahamam, Çamlıdere, Akyurt ve Altındağ’da ilçe danışma kurullarımızı yaptık. Hepsine bizzat yönetimimizle katılım sağladık. 
İlçelerimizde esnaf ve vatandaşlarımızla da bir araya gelme fırsatı bulduk. İlçelerimizde dert ve sorunların ülke gündemimizle aynı olduğunu gördük. En büyük problem ekonomidir. Danışma kurullarımız da kendi çalışmalarımızı da değerlendirme fırsatı bulduk. İnanıyorum ki toplantılarımızın akabinde edindiğimiz intiba ilk seçimde iktidara geleceğimizdir. Bu millet kendisine yapılan yanlışı asla unutmaz. 
Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu nezdinde tüm ziyaretlerimizde sevgi ve saygıyla karşılandık. Genel Başkanımızın selamlarını vatandaşlarımıza ilettik. İlçelerimizde tek tek sorunlara kulak verdik. Talepleri not aldık. Hepsinin takipçisi olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi olarak milletimizin kalbinde geldiğimiz nokta gurur vericidir. Ülkemizi bu hale getiren zihniyetin sonu gelmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanlığı olarak ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Biz tepeden bakan olmayacağız. Halkımızla iç içe şeffaf bir yönetimle hesap verebilir bir iktidar olmaya geliyoruz. Tüm ilçe teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com