Yeşil sahalardan setlere

Yeşil sahalardan setlere
Tepki Ver
Özet bulunamadı.

Rol aldığı onlarca projede oyunculuğuyla ön plana çıkan Sertaç Akkaya, oyunculuk kariyerini seçmeden önce futbolcu olduğunu açıkladı.

5 yıldır Yasemin Yalçın tiyatrosunda rol alan ve Türkiye’nin birçok ilinde turnelere çıkan yakışıklı oyuncu Sertaç Akkaya, oyunculuk kariyerine tercih etmeden önce kaleci olduğunu ve işinde çok başarılı olduğunu söyledi. “Eğer oyuncu olmasaydım Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi kalecisi olabilirdim. Beşiktaş paf takımının kalecisiydim oradan genç millilere davet edilmiştim fakat oyunculuğu tercih ettim” dedi.

Sporun her daim hayatında olduğunun da altını çizen Akkaya, evine kurduğu spor salonda aralıksız çalıştığını söyledi. Eski futbolcular ve arkadaşlarıyla yaptıkları halı saha turnuvasından da bir anısın anlatan Akkaya, “Bir gün turnuva maçında Beşiktaş’ın efsane futbolcusu İbrahim Üzülmez’le aynı takıma denk geldik. Bana maç çıkışı sana birazcık idman yaptırırsam 2. lige satarım” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar Profili
admin Yönetici Tüm Yazılar

Kullanıcıya ait herhangi bir sosyal medya veya iletişim bilgisi bulunmamaktadır.

84713 Yazı

Bir Yorum Yazın

Benzer Yazılar