Kocaeli’de Onkoloji Günleri Bahar Sempozyumu yapıldı

Kocaeli’de Onkoloji Günleri Bahar Sempozyumu yapıldı
Tepki Ver
Özet bulunamadı.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Kocaeli Üniversitesi’nin birlikte organize ettiği Kocaeli Onkoloji Günleri Bahar Sempozyumu’nda onkoloji alanında uzman hekimler bir araya geldi.

 

Doğu Marmara Bölgesi’nin alanında uzman hekimleri 28 Mayıs Cumartesi günü Doubletree By Hilton Kocaeli’nde bir araya geldi. Geniş katılımlı sempozyumun ev sahipliğini VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Medikal Direktörü Prof. Dr. Koray Topgül, Kocaeli Üniversitesi Tıbbi Onkoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kazım Uygun ve Kocaeli Üniversitesi Radyasyon Onkolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Görkem Aksu yaptı. Prof. Dr. Kazım Uygun ve Prof. Dr. Görkem Aksu oturum başkanlığında başlayan sempozyum tüm gün sürdü. 

 

Peritoneal Karsinomatozis Tedavisinde Hipek ve Pipak, Jinekolojik Tümörler, Rektum Tümörleri, Lokal İleri Rektum Kanserinde Neoadjuvan Tedavi Sonrası Cerrahisiz İzlem Mümkün mü, Karaciğer Metastazlarının Tedavisinde SBRT gibi pek çok bilimsel konunun görüşüldüğü sempozyum tartışma bölümünün ardından son buldu. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar Profili
admin Yönetici Tüm Yazılar

Kullanıcıya ait herhangi bir sosyal medya veya iletişim bilgisi bulunmamaktadır.

84713 Yazı

Bir Yorum Yazın

Benzer Yazılar