İmparator sezonun ilk galasında Günay'ı salladı

İmparator sezonun ilk galasında Günay'ı salladı
Tepki Ver
Özet bulunamadı.

Muhteşem bir yaz sezonun ardından  İstanbul Günay Restaurant’ta sahne alan İbrahim Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Usta sanatçı konserini ‘Yanlızım’ şarkısıyla başlatırken gece boyunca ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’, ‘Haydi Söyle’, ‘Yalan’ ‘Bebeğim’ ve 

‘Kara Üzüm Habbesi’ gibi imparator klasikleri hep bir ağızdan söylendi. ‘Bebeğim’ parçasını vallahi billahi tillahi kime yazdığımı hatırlamıyorum ama iyikide yazmışım bu parça yüzyıllarca dillerden düşmeyecek. 

Sahneden alkışlarla ayrılan İbrahim Tatlıses, hayranlarının tezahüratlarına sessiz kalamadı. 2,5 saat süren canlı performansıyla Günay Sahnesi’nde yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgi ve alakasından dolayı 7 Ekim’de bir kez daha sahne alacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yazar Profili
admin Yönetici Tüm Yazılar

Kullanıcıya ait herhangi bir sosyal medya veya iletişim bilgisi bulunmamaktadır.

84713 Yazı

Bir Yorum Yazın

Benzer Yazılar