Ay Işığında Caz Konserleri Yoğun İlgi Gördü

Ay Işığında Caz Konserleri Yoğun İlgi Gördü
Tepki Ver
Özet bulunamadı.

Ay Işığında Caz Konserleri kapsamında gerçekleştirilen konser serisinde sahne alan; Evrencan Gündüz, Jülide Özçelik, Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer, binlerce müziksever ile Aqua Florya Alışveriş Merkezi Amfi alanında buluştu. Konser serisi dinleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. 

 

Yoğun ilgi gören konser serisi birçok ilke de ev sahipliği yaptı. Evrencan Gündüz, Aqua Florya AVM’nin eşsiz manzarasından etkilenerek “Gurme” isimli bir şarkı besteledi. Bülent Ortaçgil ilk defa bir alışveriş merkezinin sahnesinde yer aldı ve 50. Sanat yılına özel yazmış olduğu şarkıyı seslendirdi. 

 

10. yıl etkinlikleri kapsamında hayata geçen Ay Işığında Caz konserleri serisi; ağustos ayında Ay Işığında Komedi Festivali ile devam edecek. 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Yazar Profili
admin Yönetici Tüm Yazılar

Kullanıcıya ait herhangi bir sosyal medya veya iletişim bilgisi bulunmamaktadır.

84713 Yazı

Bir Yorum Yazın

Benzer Yazılar