Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 30 Temmuz 2023 207 Görüntüleme

Ziynet Vadi'yi uçurdu!

Türk pop müziğinin başarılı ismi Ziynet Sali, Türkiye’nin sahnesi Turkcell Vadi’nin Atlantis Yapım organizasyonu ile yıldız sanatçılara ev sahipliği yaptığı Turkcell Yıldızlı Geceler’de sahne aldı. Ziynet Sali bu yazın ilk büyük İstanbul konserinde sürpriz üzerine sürpriz yaptı. Hülya Kaan imzalı iki farklı kostüm giyen Sali, sahne öncesi basın mensuplarıyla biraraya geldi. “Sahnemizde mimari ve dijital görselleri birleştirdik.” diyen Sali, geceye özel metal ve aynalardan oluşan, yakın arkadaşı Mimar Aslı Onuk tarafından hazırlanan dev bir yıldız içinde indi. Etrafında güneş sistemindeki gezegenler yer alan güzel yorumcu, “Gezegenleri ayağınıza getirdik”dedi. Led ekranlarda yapay zeka ile hazırlanmış 3 boyutlu görseller ve dans ekibiyle yaptığı gösterilerle Sali, misafirlerine tam bir görsel şölen yaşattı. 

 

İLK KEZ MİSAFİRLERİ İÇİN SÖYLEDİ!

Henüz yayınlanmayan ‘Adresi Sormadım’ isimli şarkısını ilk kez seslendiren Sali’ye, şarkının söz ve müziğine imza atan Onurr eşlik etti. Önümüzdeki ay müzikseverlerle buluşması planlanan şarkının klibi, konseri izlemeye gelen seyircilerin çektiği videolardan ve konser görüntülerinden oluşacak. 

 

GÜÇLÜ KADINLAR İÇİN!

Sahneden, “Başarı için, güçlü kadınlar için” diye haykıran Sali, ‘Erik Dalı’ türküsünü söyledi. Bir anda led ekranlara Voleybol Kadın Milli Takımı’nın şampiyonluk sonrası ‘Erik Dalı’ oynarken çekilen görüntülerinin gelmesiyle çoşku zirveye ulaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com