Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Uncategorized 6 Şubat 2021 437 Görüntüleme

Windows Bilgisayarlarda FPS Arttırma

Windows 10 FPS arttırma yöntemleri, bir oyunu çalıştıracağınız zaman tüm programları kapatmanızı gerektirdiği kadar, Windows’un ikincil işlemler üzerinde çalışmaya devam ettiğini ve bu işlemlerin de sonlandırılması gerektiğini içerdiğini unutmamalısınız. Bilgisayarın bu tür görevler için gücünün bir kısmını ayırmasını gerektirir. Performans optimizasyon yazılımını kullanarak, bilgisayarın dikkatini istediği göreve odaklamasını ve diğer eylemlere enerji harcamamasını talep edebilirsiniz.

Bu tür işleri gerçekleştiren ve Windows’un ana sürümleriyle uyumlu olan bazı araçlar Razer, Cortex ve ayrıca Creators Update’dir. Ancak sonuçlar o kadar önemli olmayabilir.

Hız aşırtma

Bazı işlemciler hız aşırtma seçeneği sunar. Bu, belirli bir süre için bileşenin normalde yapabileceğinden daha fazla çalışacağı anlamına gelir. Bir araba motorunu zorlamak gibi olur. Hız aşırtma her zaman önerilmez çünkü zamanla donanımınıza zarar verebilir. Ancak, bazı oyunların oynatma kalitesini iyileştirmenize yardımcı olabilecek ilginç bir özelliktir. Böylece Windows 10 FPS arttırma yöntemleri ile oyunlarda daha iyi ve akıcı görüntüler elde edeceksiniz.

Lol Yeni Metası Ne Gibi Değişiklikler Getiriyor?

Lol 11.1 yaması meta şampiyonlar oyunda rekabeti artıracak ve aynı zamanda oyunu uzun yıllardır oynayan oyunculara yeni bir başlangıç yapmalarını mümkün kılacak değişiklikler içeriyor. Leona ve Nautilus, hedefe de uyan destek olarak ikinci ve üçüncü sıralarda yer alıyorlar, ancak o zamana kadar hiçbiri Braum ile aynı zafer dengesine ulaşamadı. Vivo Keyd’den Matheus “Profesör” Leirião ve Prodigy’den Willyan “Wos” Bonpam, şampiyon havuzunu çok iyi kullanan ve dolayısıyla bir önceki metada, turnuvalarda takımlarının galibiyetini garanti eden oyunculardı.

Ancak elbette seçeneklerin miktarı her zaman şampiyonun rekabette iyi performans gösterdiği anlamına gelmez. Aphelios açık ara en çok seçilen keskin nişancı, ancak maç kazanma oranı çok düşüktür ve ortalama olarak seçildiği 16 oyundan sadece dördünü kazanır. Ancak yine de, adanmışların silahından yararlanma potansiyeli çok yüksektir. Şampiyonun silah çeşitliliği çoğu durum için çok yararlıdır ve daha sonraki birçok hasar için, şampiyonun seçilmeye devam etmesi beklenir. Lol 11.1 yaması meta şampiyonlar içerisinde öne çıkanlar özetle bu şekilde.

En İyi Bütçe Dostu Oyuncu Laptopları

Fiyat performans oyuncu laptopları, oyunlar için bilgisayara ihtiyaç duyanlar ve masaüstüne sahip olmak için fazla alanı olmayanlar için iyi seçeneklerdir. Bu dizüstü bilgisayarlar, oyunlarda ideal olmanın yanı sıra video düzenleme gibi daha zorlu görevlere de yardımcı olan özel ekran kartları ve yüksek performanslı işlemcilerle donatılmıştır.

Çok fazla harcamadan dizüstü oyun bilgisayarı satın almanıza yardımcı olmak için Zoom , 2020’de satın alabileceğiniz sekiz ucuz oyun dizüstü bilgisayarıyla bu listeyi oluşturdu. Listedeki ilk dizüstü bilgisayar, dokuzuncu nesil Intel Core i5 işlemciye, 8 GB RAM’e ve GeForce GTX 1050 ekran kartına sahip bir oyuncu dizüstü bilgisayarı olan Lenovo IdeaPad L340. Fiyat performans oyuncu laptopları, oyunculara akıcı, pratik ve taşınabilir bir oyun deneyimi vaat eder.

 

En İyi Bütçe Dostu Akıllı Saatler

En ucuz akıllı saat önerileri arasında göz gezdirmeden önce, hangi işletim sistemine sahip model seçeceğinizi belirlemeniz önemlidir. Bir akıllı saat için en iyi işletim sistemi, telefonunuzla uyumlu olandır. Birkaç işletim sistemiyle uyumlu akıllı saatler vardır, bu nedenle satın almadan önce uyumluluğu kontrol etmelisiniz. Apple Watch’ta olduğu gibi bazı cihazların uyumluluk açısından ayrıcalıklı olabileceğini unutmayın. Bu akıllı saat yalnızca iOS bulunan akıllı telefonlarla uyumludur. Mesajlar ve gelen aramalar gibi bildirimlerin senkronizasyonuna izin verecek olan bu uyumluluktur ve bu nedenle bir akıllı saatin normal kullanımı buna bağlıdır. Akıllı saatlerin büyük çoğunluğu Android işletim sistemi ve iO’lar ile uyumludur. Dolayısıyla En ucuz akıllı saat önerileri arasından bir seçim yapmadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemeniz doğru olacaktır.

 

 

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com