Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 19 Mayıs 2024 136 Görüntüleme

Selçuklu Belediyesi Sanat Akademisi'nde tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahneye aktardıkları “Paldır Güldür Şov” isimli tiyatro gösterisi bir kez daha izleyicilerden büyük beğeni aldı

Akademide tiyatro eğitimi alan öğrencilerin sahnelediği “Paldır Güldür Şov” isimli tiyatro oyunu izleyicilerden tam not aldı.

Başkan Pekyatırmacı: “Selçuklumuzda eğitime, sanata, kültüre, spora verdiğimiz değerli neticeleri hep birlikte alıyoruz.”

Ben özellikle bugün burada bizlerle birlikte olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum.
Salonumuz dolu. Bu muhteşem oyunu burada bütün misafirlerimizle birlikte izledik. İnanın çok gururluyum, çok mutluyum. Geçtiğimiz haftalarda burada TEKNO-SEL  yarışmalarını yaptık. 61 okulumuzdan yüzlerce öğrencimiz yarışmalara katıldı ve hepsi birbirinden kıymetli projeler ürettiler. Türkiye şampiyonu  olan U16  Futbol Takımımızın şampiyonada kazandığı o güzel  kupasını  meclis  salonumuzda   yukarıya kaldırdık ve şimdi de Sanat Akademimizin bu muhteşem oyununu izledik. Ben çok mutluyum. Selçuklumuzda eğitime, sanata, kültüre, spora verdiğimiz değerli neticelerini hep birlikte alıyoruz. Bütün çocuklarımızı tebrik ediyorum. Değerli yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm emek verenleri ayrı ayrı tebrik ediyorum. İnşallah Sanat Akademimiz bu güzel çalışmalarını gün geçtikçe geliştirerek devam ettirecek.  Ben inanıyorum ki Türkiye’ye örnek işleri, projeleri gerçekleştiriyoruz. Tüm ekibi alkışlıyorum, selamlıyorum, tebrik ediyorum. Nice güzel oyunlara nice güzel başarılara diyorum sağolun çocuklar” ifadelerini kullandı.

Başkan Pekyatırmacı gösteri sonrasında oyunda emeği geçen tiyatro eğitmenlerine çiçek takdim ederken minik yeteneklere de ödül takdim etti.

Selçuklu Kongre Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyunu günün anısına  hep birlikte çekilen aile fotoğrafıyla son buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com