Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 30 Temmuz 2020 811 Görüntüleme

İşte karşınızda önlenmesi zor yükselişiyle Mahmut Görgen!

O aslında hem bir aşk adamı hemde önlenmesi zor yükselişiyle çok başarılı bir sanatçı. Onu özmemize çokta gerek yok aslında, zira yaşam tarzının yanı sıra başarı sayesinde gıptayla bakılan erkekler arasında.

O aslında hem bir aşk adamı hemde önlenmesi zor yükselişiyle çok başarılı bir sanatçı. Onu özmemize çokta gerek yok aslında, zira yaşam tarzının yanı sıra başarı sayesinde gıptayla bakılan erkekler arasında. Eğer bir Mahmut Görgen hayranıysanız, bundan böyle daha çok nedeniniz olabilir. Değilseniz dahi bugünden sonra ona hayran kalacağınıza eminiz! İşte karşınızda, Mahmut Görgen!

Mahmut Görgen DJ’lik kariyerine 2007 yılında başladı ve asıl tanınması 2017 yılında çıkardığı Kalbimin Sahibine isimli tekli çalışmasıyla oldu. Bunun devamında Touch The Sky, Cold Winter, Fall, Sky Ride ve Ne Salaksın isimli single çalışmalarıyla başarılarını perçinledi. Yüksek bir ivme kazanmış olan kariyeriyle, hem mesafeli hem ise çok mütevazı duruşundan dolayı Mahmut Görgen, radarımızda yer almayı sonuna kadar hak eden isimlerden. Ancak Mahmut Görgen’i artık yakından tanımak şart!

– Bugüne kadar pek çok yerde sahneye çıktınız. Sahneye çıkarken heyecanlanıyor musunuz?

M.G.: Tabii ki de her sahne farklı bir heyecan çünkü farklı yerlerde ve hiç tanımadığımız kitlelerle karşılaşıyoruz. Ama bir kaç parça çaldıktan sonra ortama yavaş yavaş alışıyorsunuz ve kitleye hakim oluyorsunuz.

– Zenginlik sizin hayatınızda neyi ifade ediyor?

M.G.: Sevdiğin insanlarla sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorsan, başka bir insana muhtaç değilsen, borcun da yoksa bana göre bu dönemde zengin birisindir. Lüksü doğru bir zamanda ve doğru yerde herkesin sevdiği severim ben de ama buna karşı bir zaafım yok. İnsanlar için aslında az para da tehlike çok para olması da bir tehlike. İkisinin de hata yaptırma olanağı çok yüksek. Bu sebeple orta karar her daim en iyisidir.

– DJ olarak devam ederken ‘Kalbimin Sahibine’ isimli tekli çalışmanızla aranjörlüğe atıldınız. Pek çok imkan elinizin altındaydı galiba veyahut öyle gözüküyor. Aileniz sizi aranjörlük kararınızda da sürekli olarak destekledi mi?

M.G: Ailemle ilgili olarak her zaman kendimi şanslı görüyorum.. Her kararımla ilgili kesinlikle yanımda duruyorlar. İnsan yaşamından eyi deneyimlemek istiyor ise onu kesinlikle deneyimlemeli. Bir insanın, aslında kendi çocuğu bile olsa olsa yapmaya karar verdiği bir şeye ‘hayır bunu yapamazsın’ şeklinde yaklaşması da bana fazlasıyla ilkel geliyor. Ayrıca sanatla uğraşma konusunda isteği bulunan her gencin de desteklenmesi taraftarıyım. Herkes bu hayatta kendi yolunu kendisi seçmelidir.

– Sizin gözünüzden bakıldığında aile ne demek ve bir de yuvanızda gibi hissedebilmek için nelere ihtiyacınız bulunuyor?

M.G: Aile herkes için olduğu gibi benim için fazlasıyla önemli. Herkes bırakıp gidebilir bu yaşamda ancak aile her zaman oradadır. Gerçekten güven duyabileceğiniz tek şey ise kesinlikle ailedir. Güvenmek beni yuvamda gibi hissettirebilir 🙂

– Pek çok usta sanatçıyla aynı sahnede yer aldınız. Bazı sahnelerde sanatçılardan önce bazı sahnelerde de geceyi devam ettirebilmek amacıyla sanatçılardan sonra sahnedeydiniz. Bu sahne performanslarınızda olumlu veyahut olumsuz aklınızda en çok kalan eleştiri neydi?

M.G.: Bunla ilgili kesin bir cümle söylemem çok zor. Zaten almış olduğum olumlu eleştirileri hiç bir şekilde söylemem. Usta sanatçılarla aynı sahneyi paylaşmak biz genç sanatçılara da çok şey öğretmekte. Usta isimler iyi ki varlar.

– Arabeskin usta isimlerinden Cansever ile bir single çıkaracağınız haber oldu, uzun bir zaman geçmesine rağmen bunla ilgili bir açıklama yada paylaşım yapmadınız proje iptal mi oldu?

M.G.: Pandeminin ortaya çıkması bazı projelerimizi ertelememize sebep oldu. Cansever’le çıkarağımız proje iptal olmadı ancak sürpriz olarak çıkış tarihinden sadece bir kaç gün önce paylaşmayı planlıyorum. Yani çok yakında belki de gelecek hafta bir duyuru yapabilirim, çok az kaldı desem şu anlık yeterli olacaktır sanırım. 🙂

– Kendinizle alakalı hiç bir şekilde çiğnemediğiniz kurallar var mı?

M.G.: Kuralları genel olarak ben koyarım ve sonra da bozarım.

– Sizi hep kulağında kulaklık olan, sahne ve stüdyo fotoğraflarınızla tanıyoruz. Aşkın tanımını sorsak?

M.G.: Aşkın tanımının yapılması aslında çok zor. Bu herkese göre değişebilir. Mesleğimden dolayı uzun bir birlikteliğim hiç olmadı diyebilirim, genel olarak kısa birliktelikler yaşıyoruz. Ancak aşkın içinde yer alan dostluk ile birlikte güven ve bir de sonsuz sevgi fazlasıyla önemli. İnsanı insan yapan şeyler de bunlardır zaten.

– Zor yoldan deneyimleyerek öğrendiğiniz en önemli hayat dersi nedir peki?

M.G.: Aslında bu da çok zor bir soru ancak öğrendiğim en önemli hayat dersi özellikle sanat sektöründe herkesten dost olmayacağı.

– Dostlarınız sizin en fazla hangi özelliklerinizi seviyorlar?

M.G.: Bunu onlara sormak gerekiyor. Güvenilir buluyorlar beni genelde belki o olabilir. Komik olduğum konusunda da söylentiler var. Ama bence ben daha kendimi övmeyeyim. 🙂

– Projeleriniz nasıl gidiyor, yeni klipleriniz olacak mı?

M.G.: Gelecek 2 ay içerisinde 3 farklı single çalışması çıkarmayı hedefliyoruz. Ekibimle beraber bunun için çok yoğun bir çalışma içindeyiz. Bu çalışmalardan 1 veya 2 tanesi de klipli olacak. Yakında takipçilerimize sürprizler yapacağız.

– Son olarak, bugüne dek almış olduğunuz en büyük risk nedir?

M.G.: Aslında hayatta hiçbir şey çok büyük bir risk olarak gelmiyor bana. Risklerin en büyüğü doğmaktır belki de?

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com