Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 19 Mayıs 2025 31 Görüntüleme

Körfez’de Kapı Kapıya Mücadele Nefesleri Kesti

Drift Otomobil Spor Kulübü tarafından ICRYPEX, Spor Toto ve HT Spor katkılarıyla organize edilen 2025 Türkiye Drift Şampiyonası ilk yarışı, TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. 2 kategoride 18 sporcunun kapı kapıya mücadele ettiği hafta sonu, tribünleri dolduran sporseverler tarafından ilgiyle takip edildi.

HT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanan sezonun ilk yarışını, İbrahim Yücebaş birinci olarak tamamlarken, Ömer Mert Örs ikinci ve Harun Karabulut da üçüncü olarak podyuma çıkan sporcular oldular. TOSFED Drift Kupası klasmanında ise Hüseyin Tantu birinciliği, Muhammed Başer ikinciliği, Serdar Nartak üçüncülüğü elde etti.

2025 Türkiye Drift Şampiyonası, 28-29 Haziran tarihlerinde yine TOSFED Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek olan ikinci ayak ile devam edecek.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com