Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 3 Ekim 2024 85 Görüntüleme

Prime Video, Yeni Yerli Orijinal Filmi Mavi Mağara’nın Fragmanını Yayınladı

Prime Video, merakla beklenen yeni yerli Orijinal filmi Mavi Mağara’nın fragmanını yayınladı. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın yer aldığı bu etkileyici filmde, Okan Yalabık, Yüsra Geyik, Ece Dizdar ve Taner Birsel de dikkat çekici performanslarıyla öne çıkıyor. Romantik dram türündeki filmin senaristliğini Kerem Bürsin ve Osman Kaya üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Altan Dönmez oturuyor. Ay Yapım ve BraveBorn Films’in yapımcılığını yaptığı Mavi Mağara, 18 Ekim’de yalnızca Prime Video üyelerine özel olarak yayınlanacak.

Mavi Mağara, deniz kuvvetlerinde asker olan Cem (Kerem Bürsin) ve eşi Alara (Devrim Özkan) arasındaki aşk hikayesine odaklanıyor. Cem, Alara ile bir gün birlikte gideceklerine söz verdiği mavi bir mağaraya doğru yolculuğa başlar. Cem’in Mavi Mağara yolculuğu; Alara ile olan ilişkisinin detaylarını ortaya çıkaran ve gerçek aşkın sonsuz olduğunu yeniden doğrulayan sürpriz bir keşfe dönüşür.

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com