Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 27 Eylül 2024 84 Görüntüleme

EA SPORTS FC 25, Tüm Dünyada Çıkışını Gerçekleştirdi!

Electronic Arts, dünyanın dört bir yanındaki oyuncuları, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC ve Nintendo Switch için çıkmış olan EA SPORTS FC 25 ile, oyuna eklenen FC IQ ve Rush özellikleri aracılığıyla yeni oyun yeniliklerini ve sosyal deneyimleri yaşamaya davet ediyor.

 

EA SPORTS FC 25 lansman fragmanını izlemek için bu adresi takip edebilirsiniz.

Oyunun çıkışını kutlamak için Madrid’den New York’a, Sidney’den Riyad’a, Paris’ten Londra’ya ve daha fazlasına uzanan bir maraton gerçekleştirildi ve bu büyük coşkuya FC 25 kapak sporcuları Jude Bellingham ve Aitana Bonmatí’nin de aralarında bulunduğu güncel futbol yıldızlarına ek olarak Zinedine Zidane, Ronaldinho ve Didier Drogba gibi efsaneler de katıldı. Bu büyük yıldızlar, bugün yapılacak resmi lansman öncesinde, uzun soluklu serinin en yeni oyununu deneme fırsatı buldu. Dünya çapındaki etkinliklerde 5’e 5 Rush turnuvalarında yarışan futbolun en iyi sporcuları, yayıncıları, yaratıcıları ve kültürel ikonları birbirleriyle mücadele ederken Madrid’deki amiral gemisi etkinlik, Spotify tarafından sunulan EA SPORTS FC 25 resmi müzikleri sanatçısı ve reggaeton efsanesi J Balvin’in canlı performansıyla sona erdi.

Etkinlik Fotoğrafları
EA SPORTS FC Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü John Shepherd, “Küresel stüdyo ekiplerimizle ve Rush ile şimdiye kadarki en sosyal deneyimimiz de dahil olmak üzere FC 25 ile futbolun yeni tarifinin bir sonraki bölümünü sunma konusundaki tüm çabayla gurur duyuyorum” dedi. “Oyuncular daha önce hiç yaşamadıkları bir rekabet deneyiminin yanı sıra FC IQ ile taktik, strateji ve özgünlüğün tamamen elden geçirildiğini görecekler. Bunun yanı sıra bir futbol oyununda ilk kez, EA SPORTS FC 25’te erkek ve kadın futbolu arasında oyun modu eşitliği elde etmemizi sağlayan otantik bir Kariyer deneyimi ile kadın futbolunu sahaya davet ediyoruz.”

Rush ile Birlikte Oynamanın ve Kazanmanın Yepyeni Bir Yolu
EA SPORTS FC 25’te Ultimate Team, Clubs, Kick-Off ve Kariyer Moduna entegre edilen Rush, 11’e 11 müsabakaların aynı oyun kontrollerini ve gerçek futbol mekaniklerini kullanan, yepyeni bir 5’e 5 deneyimi. Oyuncular dörder kişilik gruplar halinde arkadaşlarıyla ve yapay zeka kontrollü bir kaleciyle birlikte sahaya çıkarak çeşitli oyun türlerinde yeteneklerini test edebilirler. Menajerlik Kariyerinde tek oyunculu, hızlı tempolu bir deneyim sunan Rush’ta oyuncular, yeni 5’e 5 turnuvalarla sezon boyunca Gençlik Akademisi gelişimlerinin kontrolünü ellerine alacaklar.

Rush özelliği ile ilgili daha fazla bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

FC IQ, Dünya Oyunlarını Bir Üst Seviyeye Taşıyor
FC IQ, her 11’e 11 maçta daha fazla stratejik kontrol, daha akıllı takım arkadaşları, bireysel Oyuncu Rolleri ve daha özgün kolektif hareket sunmak için oyunun taktik temellerini elden geçiriyor. Futbolun en iyi takımlarından bazılarının gerçek dünya verileriyle desteklenen yeni bir yapay zeka modeli olan FC IQ, yepyeni Oyuncu Rolleri aracılığıyla oyuncuların sahada nasıl düşüneceğini ve davranacağını etkiliyor. Takım taktikleri ve daha gerçekçi kolektif hareket, sahanın her iki ucundaki pozisyon almayı modernleştirerek her takımın oynama şeklini değiştiriyor ve maçtan maça daha fazla çeşitlilik sunuyor.

FC IQ özelliği ile ilgili daha fazla bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

EA SPORTS FC 25’te Kariyer Modu, Football Ultimate Team, Kulüpler ve EA SPORTS HIGHLIGHTER* Kapsamında Tüm Güncellemeler ve Yenilikler

Daha fazla bilgi almak için bu adresleri ziyaret edebilirsiniz: Kariyer Modu | Football Ultimate Team | Kulüpler | EA SPORTS HIGHLIGHTER

EA SPORTS FC 25, 300’den fazla küresel futbol ortağının desteğiyle 120’den fazla stadyumda ve 30’dan fazla ligde 700’den fazla takımda 19.000’den fazla sporcu dahil olmak üzere en büyük müsabakalara, kulüplere ve yıldızlara kendini adamıştır. Taraftarların ikonik UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, UEFA Avrupa Konferans Ligi, CONMEBOL Libertadores, Premier Lig, Bundesliga ve LALIGA EA SPORTS’un yanı sıra UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Barclays Kadınlar Süper Ligi, Ulusal Kadınlar Futbol Ligi, Arkema Première Ligue, Liga F ve Google Pixel Frauen-Bundesliga’yı aynı oyunda oynayabileceği tek yerdir.

EA SPORTS FC 25 şimdi PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için ve EA Play üzerinden oynanabilir. EA SPORTS FC 25 hakkında daha fazla bilgi için easports adresini ziyaret edebilir, EA SPORTS FC için gelecek tüm haber ve duyuruları sosyal medya kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com