Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 18 Eylül 2024 83 Görüntüleme

Kahramankazan Belediyespor Kulübü’nden halterde tarihi başarı

Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı, Türkiye Halter Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı.

Konya’da düzenlenen Büyükler Kulüpler Arası Türkiye Halter Şampiyonası’nda 102 kg kategorisinde Emre Öztürk Türkiye 1.’si olarak şampiyonluk ipini göğüslerken, 109 kg kategorisinde yarışan Onur Özkan Akkuş Türkiye 2.’si olarak büyük bir gurur kaynağı oldu. Kahramankazan Belediyespor Kulübü Halter Takımı ise elde ettiği Türkiye 4.’lüğüyle önemli bir başarı elde etti.

Bu büyük başarıda en büyük payın Kahramankazan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kulüp Başkanı Selim Çırpanoğlu’na ait olduğunu belirten kulüp yetkilileri, şu ifadeleri kullandı: “Başkanımızın sporcularımızın yanında durarak sağladığı destek, bu başarıların temelini oluşturuyor. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.”

Başkan Çırpanoğlu bu büyük başarının ardından şu sözleri dile getirdi: “Kahramankazan’ı sporun her alanında zirveye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gençlerimizin bu önemli dereceleri alması, bizim için büyük bir onur. Sporcularımızın her zaman yanındayız ve bu başarıların artarak devam edeceğine yürekten inanıyoruz. Kahramankazan, sporun ve başarının kalbi olmaya devam edecek.”

Kahramankazan Belediyespor Kulübü, sporcularının azmi ve Başkan Çırpanoğlu’nun desteği ile başarı basamaklarını hızla tırmanarak spor dünyasında adını zirveye yazdırmaya devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com