Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 18 Eylül 2024 92 Görüntüleme

Tamer Gürsoy & Esma Er’den ‘Ayrılmayalım’

Tamer Gürsoy ve Esma Er, pop dünyasına önemli hit’ler kazandıran Ferda Anıl Yarkın’ın 2006 yılında yazıp söylediği “Ayrılmayalım” şarkısını yeniden yorumladılar. İskender Paydaş prodüktörlüğünde hazırlanan şarkının aranjör koltuğuna Gürkan Kömürcü oturdu.

FERDA ANIL YARKIN’DAN ONAY

Kendi şarkılarını başka yıldızların yeniden yorumlamasıyla ilgili titiz davranan usta sanatçı Ferda Anıl Yarkın’dan Tamer Gürsoy ve Esma Er’e izin çıktı. İkilinin “Ayrılmayalım” yorumu tam not aldı.

 

TAMER GÜRSOY KİMDİR?

İstanbul’da dünyaya gelen Tamer Gürsoy, çocuk yaşlardan itibaren sanata ve müziğe ilgi duymasının yanısıra akademik kariyerine önem vererek başarılı bir okul hayatı geçirmiştir. Lise öğrenimini Robert Kolej’de, üniversite öğrenimini ise Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayan Tamer Gürsoy, kısa sürede İngilizce üzerine akademik eğitimler vermiş, uluslararası konferanslar ve sempozyumlarda konuşmacı olarak yer almıştır. Öğrencilerinin ve birlikte çalıştığı iş arkadaşlarının yoğun isteği üzerine kitap yazan Gürsoy’un ‘Çıkmayan Sorunların Yöneticisi’ isimli kitabı çıktığı dönem ‘En çok satan kitaplar’ listesine üst sıralardan giriş yapmıştır. İş hayatıyla eşzamanlı olarak bir yandan da gönül bağı kurduğu müzikle yakından ilgilenmeye başlayan Gürsoy, 2000’li yıllara damgasını vuran Hepsi grubu için İngilizce sözlerini yazdığı “A Bad Penny” şarkısı Kanada, Almanya ve Bulgaristan gibi ülkelerde müzik listelere girmeyi başarmıştır. Besteci kimliğiyle de dikkat çeken Gürsoy, kısa sürede müzik dünyasında önemli isimlere besteler vermiştir: Yeliz için “Ağla Kalbim”, “O Gitti”, Esma Er için “Bilmiyorsun” ve “Hayat Gör Beni” ve Betül Demir için “Senden Uzaklarda” ve “Yalnız Git” gibi sevilen şarkılara imza atmıştır. Tamer Gürsoy, usta söz yazarı Aysel Gürel’in sözlerini yazdığı “Bekle Yağmur Geliyor”u besteleyerek 2018 yılında birçok köşe yazarından tam not aldı. Gürsoy aynı zamanda Spondeo mahlasıyla da Türk Etnik House tarzında birçok bestesini yayınlamıştır. Besteci ve söz yazarı kimliğinin yanısıra, yorumcu olarak da müzikal kariyerine yön vermeye karar veren Tamer Gürsoy, ilk projesi olarak Esma Er ile birlikte Ferda Anıl Yarkın’ın “Ayrılmayalım” şarkısını yeniden yorumladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com