Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 16 Eylül 2024 183 Görüntüleme

TOD’un merakla beklenen yeni dizisi “Sorgu”dan heyecan verici bir tanıtım daha!

Başarılı oyuncular Hazal Kaya ve Çağlar Ertuğrul’u başrollerinde buluşturan TOD STUDIOS imzalı ‘Sorgu’ dizisinden merak uyandıran yeni bir tanıtım paylaşıldı. Çok yakında TOD ekranlarında seyircisiyle buluşmaya hazırlanan diziden paylaşılan yeni tanıtım, dizinin güçlü oyuncu kadrosu ve nefes kesici hikayesiyle büyük bir ses getireceğinin ipuçlarını bir kez daha verdi.

 

Yapımcılığını Karga 7 Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in oturduğu, senaryosunu Nuray Uslu ve Milay Ezengin’in kaleme aldığı dizinin kadrosunda Hazal Kaya, Çağlar Ertuğrul’a Boncuk Yılmaz, Melisa Döngel, Deniz Hamzaoğlu, Oktay Çubuk, Kubilay Tunçer, Ebru Aykaç, Burak Hakkı, Ezgi Tombul, Deniz Karaoğlu, Umut Kaya, Asu Lal Burnak, Zeynep Kızıltan ve Şehsuvar Aktaş gibi birbirinden başarılı oyuncular eşlik ediyor.

 

BU HİKAYEDE POTANSİYEL BİR CİNAYET ŞÜPHELİSİNE DÖNÜŞMEYECEK HİÇ KİMSE YOK!

 

Heyecanla beklenen Sorgu’nun konusu ise şöyle; sorgu biriminin tek kadın memuru olan Cihan Manoğlu’nun (Hazal Kaya) babası Hayati, ölü bulunur. Bu şüpheli ölümün dosyası Cihan gibi sorgu memuru olan mesai arkadaşı Metin Yazıcı’ya (Çağlar Ertuğrul) verilir. Dosyayla ilgili gerçekler ortaya çıktıkça Cihan ve Metin duygularıyla sınanacaktır. Zira bu hikayede potansiyel bir cinayet şüphelisine dönüşmeyecek hiç kimse yoktur!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com