Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 13 Eylül 2024 44 Görüntüleme

Çumra Belediyesinden üniversite öğrencilerine eğitim desteği

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, 2024 yılında ilk defa üniversiteyi kazanan öğrencilere eğitim desteği verileceğini açıkladı. 

Sosyal belediyecilik alanında örnek çalışmalara imza atan Çumra Belediyesi, üniversite öğrencilerine eğitim desteği verecek. Bu kapsamda Belediye, Çumra nüfusuna kayıtlı olup ilk kez sınava girip bu yıl üniversiteye kayıt yaptıran öğrencilere 1 defaya mahsus 3 Bin Türk Lirası maddi destek sağlayacak. 

Ayrıca belediye tarafından eğitim desteği kapsamında; YKS ve LGS sınavlarında 1. olan öğrencilere tam altın, 2. olan öğrencilere yarım altın ve 3. olan öğrencilere çeyrek altın eğitim desteği verilecek.

Haberi Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Aydın yaptığı açıklamada; “Geleceğimiz olan gençlerimiz bizim için her zaman değerli… Çumra Belediyesi olarak, eğitime verdiğimiz ve vereceğimiz desteklerle öğrenci kardeşlerimizin her zaman yanındayız. Bu desteğimiz ile hem sevgili gençlerimizin hem de ailelerinin bütçelerine destek olmayı amaçladık. Tüm öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim döneminde başarılar diliyorum.” diye konuştu. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com