Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 6 Eylül 2024 60 Görüntüleme

Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı için özel koreografi yapıldı

Babaannesinin yaşadığı rahatsızlıktan korkan küçük kızın, masallarla dolu sihirli bir yolculuğa çıktığını anlatan Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı filminde rol alan Can Kızıltuğ, korsan oldu. Senaryo gereği şarkı söyleyip dans eden Kızıltuğ için özel koreografi hazırlandı.

Yapımcılığını Satre Film’in üstlendiği yönetmen koltuğunda Tümer Sirkecioğlu’nun oturduğu, proje tasarım ve senaryosunu ise Emrah Ertaş’ın kaleme aldığı ‘Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı’ filmi, masalsı anlatımlarıyla sinema severleri heyecanlandırmaya devam ediyor.

 

Yılın korsanından dans ve müzik şöleni

Çekimlerine hız kesmeden devam edilen Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı filminde rol alan Can Kızıltuğ, müzikle başladığı kariyerini oyunculukla taçlandırmaya devam ediyor. Birçok projede rol alan Can Kızıltuğ, Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı filminde korsan karakterine hayat verecek. Senaryo gereği şarkı söyleyip dans eden Can Kızıltuğ için sete özel eğitmenler getirildi. Kendisi ve tayfası için hazırlanan koreografi sayesinde şov yapan yetenekli oyuncu, tam bir görsel şölen yaşatacak.

 

Yılın en iddialı oyuncu kadrosu bu filmde

Başrollerinde Mert Turak ve Ada Erma’nın yer aldığı filmde; Engin Altan Düzyatan, Fahriye Evcen, Pelin Karahan, Keremcem, Can Kızıltuğ, İnci Türkay, Jess Molho, Cenan Adıgüzel ve Haldun Dormen ve Meral Çetinkaya ve Altan Erkekli gibi birçok başarılı oyuncu yer alıyor. Filmin dev kadrosuna sesiyle dahil olan Okan Bayülgen ise kötücül sese hayat verecek. Türkiye’nin sevdiği şef Somer Sivrioğlu ise filmde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Tete ve Masal: Rüyalar Diyarı filmi 24 Ocak 2025 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak.

 

Filmin Konusu

Babaannesinin, yaşadığı rahatsızlık sebebiyle artık kendini hatırlamayacağından korkan küçük kız, ailesine bu korkuyu yaşatan rahatsızlığı alt etmek için masallarla dolu sihirli bir yolculuğa çıkar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com