Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 5 Eylül 2024 46 Görüntüleme

S Sport Plus, Amerikan Futbol Ligi (NFL) Heyecanını Sporseverlerle Buluşturuyor!

Amerikan Futbol Ligi (National Football League), Playoff maçları ve ligin en büyük karşılaşması olan Super Bowl, canlı yayınlarla sadece S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşacak.

 

NFL’in yıldız oyuncuları Kansas City Chiefs’ten Patrick Mahomes, Miami Dolphins’ten Tyreek Hill, Baltimore Ravens’tan Lamar Jackson ve San Francisco 49ers’tan Christian McCaffrey gibi isimler sezon boyunca izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Geçtiğimiz sezon Super Bowl’da adından söz ettiren Taylor Swift’in erkek arkadaşı Travis Kelce de üst üste 3. kez şampiyonluk peşindeki Kansas City Chiefs’in kilit oyuncularından biri olarak sahne alacak. Son iki sezonun şampiyonu olan Kansas City Chiefs, geçtiğimiz yıl Super Bowl finalinde San Francisco 49ers’ı 25-22 mağlup etmiş ve oyun kurucu Patrick Mahomes en değerli oyuncu seçilmişti.

 

S Sport Plus’ta Super Bowl Heyecanı ve Daha Fazlası

 

Normal sezon maçları, Playoff’lar ve eğlencenin zirveye çıktığı Super Bowl, bu sezon da sadece S Sport Plus’ta canlı yayınlanacak. Sezonun şampiyonunu belirleyecek ve devre arası şovuyla tüm dünyada ilgi çeken Super Bowl, 9 Şubat 2025’te oynanacak. Sezon boyunca her hafta Pazar akşamları 2 maç ve Pazartesi geceleri 1 maç olmak üzere en az 3 maç S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. Ayrıca, Pazar günleri izleyicilere farklı maçların heyecanını aynı anda sunan NFL Red Zone da S Sport Plus ekranlarında olacak. Sezonun ilk haftasının programı şu şekilde:

 

 

  • Green Bay Packers – Philadelphia Eagles – 7 Eylül Cumartesi 03.15
  • NFL Red Zone – 8 Eylül Pazar 20:00
  • Jacksonville Jaguars – Miami Dolphins – 8 Eylül Pazar 20:00
  • Dallas Cowboys – Cleveland Browns – 8 Eylül Pazar 23:25
  • New York Jets – San Francisco 49ers – 10 Eylül Salı 03:15

 

NFL’de yeni sezonu izlemek isteyen sporseveler, ssportplus web sitesi üzerinden, NFL2024 koduyla S Sport Plus yıllık pakete indirimli olarak üye olabilecekler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com