Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 5 Eylül 2024 64 Görüntüleme

Coral Travel Almanya’da üst düzey atamalar

Daniel Zingsheim, Dijital Gelişim Direktörü, Hicabi Ayhan Ürün Yönetimi Direktörü olarak Coral Travel Almanya ekibine katıldı. Coral Travel Group’un Orta Avrupa bölgesinden sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Çavdır, iki yeni isimle daha da güçlenerek hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi.

 

Coral Travel Almanya yönetim ekibine iki üst düzey yönetici katıldı.

1 Eylül 2024 tarihi itibarıyla Daniel Zingsheim, Dijital Gelişim Direktörü olarak görev yapmaya başladı. Zingsheim Coral Travel Almanya bünyesinde Avrupa pazarı tur operatörlerinin IT ve dijital alandaki günlük ve stratejik gereksinimlerinin karşılanmasından; ticari faaliyetlerini sürdürmek ve geliştirmek için kullanılan IT ekosistemlerin operatif gözetim ve takibinden; dijital alandaki gelişimlerin yönetiminden ve IT partnerleri ile ilişkilerden sorumlu olacak. Gerçekleştirilen atamalarla Hicabi Ayhan da Ürün Yönetimi Direktörü olarak Coral Travel Almanya’ya katıldı. İki isim Coral Travel Almanya’nın Orta Avrupa’daki operasyonlarına da destek olacak.

Daniel Zingsheim daha önce TravelTainment GmbH ve Peakwork Ag bünyesinde çeşitli görevlerde bulundu. Hicabi Ayhan ise son olarak FTI Touristik GmbH Münih bünyesinde Türkiye ve KKTC Stratejik Destinasyon Direktörü olarak görev yaptı. 

Coral Travel Group’un Orta Avrupa (Almanya, Avusturya, İsviçre) bölgesinden sorumlu Başkan Yardımcısı Koray Çavdır, Coral Travel Almanya ailesine katılan iki yeni isimle daha da güçlenerek hedeflerine emin adımlarla ilerleyeceklerini söyledi. 

Coral Travel / Ferien Touristik markaları ile pazarda en hızlı büyüyen tur operatörlerinden biri olduklarını belirten Çavdır, 2024 yılını 687.130 turist ve 687.800 milyon euro ciroyla kapatmayı planladıklarını, orta vadede ise hedeflerinin 1 milyon turist ve 1 milyar euro ciro ile sürdürülebilir büyüme olduğunu vurguladı. Çavdır, güçlü insan kaynağı, grubun teknolojik yatırımları, ürün çeşitliliği, geniş destinasyon yelpazesi, güçlendirilmiş satış pazarlama faaliyetleri ve dağıtım ağı sayesinde bu hedeflere ulaşılacağından emin olduklarını ifade etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com