Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 4 Eylül 2024 66 Görüntüleme

Acer Eğlence ve Hareket Halindeyken de Üretkenlik İçin Iconia X12 AMOLED Tableti Tanıttı

Acer bugün, üretkenliği ve eğlenceye dair her türlü deneyimi iyileştirmek için tasarlanmış AMOLED ekranlı tableti yeni Iconia X12’yi (X12-11) tanıttı. Kullanıcılar, çalışma esnasında bölünmüş ekran özelliğinin, multimedya içerikler için yüksek renk kontrastının ve oyun oynarken hızlı 60 Hz yenileme hızına ve 400 nit parlaklığa sahip devasa 12,6 inç AMOLED (2560X1600) panelindeki akıcı karelerin tadını en üst seviyede çıkarabiliyor. Acer Iconia X12 ayrıca, zengin ve etkileyici bir ses deneyimi için dörtlü stereo hoparlörlerle donatıldı. 

Tabletin kullanılabilirliği; alüminyum stylus kalem seçeneği, kalem yuvası bulunan bir portföy kılıf, ayarlanabilir çok açılı stant ve ek yazma/kaydırma seçenekleri için dokunmatik yüzeye sahip çıkarılabilir bir Bluetooth klavye de dahil olmak üzere, üretkenliği ve yaratıcılığı artıran bir dizi aksesuarla daha da geliştirildi. Iconia X12 ayrıca 8 MP ön kameraya ve mükemmel görüntülü görüşmeler ve gerçeğe yakın renk üretimiyle fotoğraf çekimleri için flaş ve otomatik odaklama özelliğine sahip 13 MP’lik arka kameraya sahip. Android 14 işletim sistemini kullanan cihaz, hızlı görüntüleme, akıcı streaming ve güvenilir bağlantı sağlamak için yüksek verimli 6 nm çip üzerine kurulu MediaTek Helio G99 işlemciyle destekleniyor. 

Yalnızca 600 gram ağırlığında ve 6,7 mm kalınlığında; sofistike ancak dayanıklı, ince ve hafif alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip cihaz, olivine siyahı rengiyle göz dolduruyor. 10.000 mAh pil kapasitesi ve hızlı şarj özelliğiyle her ortamda kullanıcıların yanlarında kolayca taşıyabileceği Iconia X12, trendlere uyum sağlayan ve kullanışlı bir dijital eşlikçi olarak karşımıza çıkıyor. 

8 GB LPDDR4X RAM, 256 GB’a kadar UFS depolama alanı ve 1 TB’a kadar microSD yuvasıyla Iconia X12, hızlı yanıt veren performansı muhafaza ederken dosya ve verileri depolamak için bol miktarda bellek alanı sağlıyor. Cihaz ayrıca güvenilir bağlantı için Wi-Fi 5, GPS, Bluetooth 5.2 ve USB Type-C’yi de destekliyor. 

Fiyatlar ve Bulunabilirlik 

Acer Iconia X12 (X12-11) EMEA bölgesinde 2025 Ocak itibariyle 369 euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com