Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 3 Eylül 2024 83 Görüntüleme

Herkes için Müthiş Yatırım Fırsatı : 99 Bin TL’ye Çanakkale’de İlk Tarlanız Arsago’dan

Çanakkale’de Sadece 99 bin TL fiyatla “İlk Tarlam”  

Çanakkale’nin huzurlu ve tarih kokan atmosferinde, yatırım fırsatı arayanları, yepyeni bir başlangıç yapma fırsatı bekliyor. Yatırımcılarına kaçırılmayacak avantajlar sunan Türkiye’nin önde gelen arsa yatırım şirketi Arsago, Çanakkale’nin gözde bölgesi Bayramiç Muratlar’daki “İlk Tarlam” projesini sadece 99 bin TL gibi cazip bir fiyata, 59 bin TL peşinat ve 4 sabit taksit avantajıyla satışa sundu. 

 

Çanakkale’nin eşsiz manzarasında, her geçen gün değer kazanan Bayramiç bölgesinde 23 bin metrekare alanda 116 tahsisli alandan oluşan Arsago ‘’İlk Tarlam’’ sınırlı taleple kaçırılmayacak bir yatırımın kapılarını aralıyor.

 

Arsago Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Gazi Koçak, projenin kaçırılmayacak bir fırsat sunduğunu belirterek, “İlk Tarlam, öğrencilerden yeni iş sahibi olanlara, beyaz yakalılardan hayatında yeni bir başlangıç yapmak isteyenlere kadar Türkiye çapında çok geniş bir kitleye hitap ediyor. 99 bin TL gibi ulaşılabilir bir bedelle herkes, sadece 59 bin TL peşinat ödeyerek hayallerindeki yatırıma bugün adım atabilir. Bu fırsat, yatırım yapmak isteyenler için belki de bir daha asla karşılaşamayacakları bir ayrıcalık sunuyor. Bugün yeni nesil bir telefon da beşi bir yerde altın da 100 bin lira. Toprak ise her zaman katlanarak değerini artıran ülkemizdeki en değerli yatırım argümanı. Bu fırsatla tüm gelir gruplarına yepyeni bir fırsat kapısı açıyoruz, ilk proje yatırımlarına rahatça ödeyebilecekleri bir planla 99 bin liradan sahip olmalarını sağlıyor, herkesi toprak sahibi yapıyoruz.” diye konuştu.

 ‘’İlk Tarlam’’ projesi, Çanakkale’ye 50 km, Bozcaada’ya 80 km mesafede yer alırken Çanakkale’nin tarihi, kültürel ve turistik güzelliklerinin de yanıbaşında bulunuyor. Truva Müzesi ve Truva Antik Kenti’ne 75 km, Dardanos Plajı’na 60 km, Bayramiç Barajı’na 45 km, Aynalı Çarşı’ya ise sadece 50 km mesafede…

 

Yüzde 2000’e varan kazançla yatırım danışmanlığı hizmeti 

İstanbul ve Çanakkale’de geliştirdiği projelerinde son birkaç yılda yüzde 800 ile yüzde 2000 arasında bir değer artışı sağlayan Arsago, bu başarısıyla arsa yatırımının ne kadar karlı ve güvenilir olabileceğini kanıtlarken, yatırımcılara yalnızca arsa satışı değil, aynı zamanda kapsamlı bir yatırım danışmanlığı hizmeti sunuyor. 

 

‘’İlk Tarlam’’ projesi ile bölgenin potansiyeline değinen Arsago Yönetim Kurulu başkanı Cüneyt Gazi Koçak, “Enflasyonist ortam ve KMH etkisi nedeniyle nakitte kalmayı tercih eden tüketici artık çok daha hızlı kazanç sağlayacağı risksiz ve güven duyacağı yatırım argümanlarına yöneliyor. Yatırımcılar, arsa araştırmasına başladığında konum, bölgenin gelecekteki gelişme planları, demografik ve ekonomik trendleri gibi çok sayıda faktörü inceleyerek, yatırımını yaparken kısa vadeli kazançlar yerine uzun vadeli ve sürdürülebilir gelişmeyi hedefliyor. Çanakkale’nin sürekli ve hızla değerlenme potansiyeli de ‘’İlk Tarlam’’a yatırımın cazibesini artırıyor. Bu proje, hayallerini ertelemeyen ve yatırım kararını bugün veren herkes için çok büyük bir fırsat. Daha önce görülmemiş bir fiyat ve ödeme planı ile sunduğumuz bu fırsatı kaçırmamak için sınırlı taleple hızla tükenecek bu projede yatırım yapmak isteyen herkesi hızla harekete geçmeye davet ediyoruz” diyerek projeye olan büyük ilgiye dikkat çekti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com