Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 1 Eylül 2024 88 Görüntüleme

Kenan Doğulu, Harbiye Sahnesinde Unutulmaz Bir Geceye İmza Attı

Müzik dünyasının efsane ismi Kenan Doğulu, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda yaz sezonunu taçlandıran muhteşem bir konsere daha imza attı. Her yaz büyük bir ilgiyle takip edilen Harbiye konseri, günler öncesinde tükenen biletleriyle müzikseverlerin Doğulu hayranlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

 

Bu yaz 3. kez Harbiye’de sahne alan Kenan Doğulu’nun “İlk Adımı Sen At” şarkısıyla başlattığı konser, hit şarkılarıyla geceye damgasını vurdu. Harbiye’nin büyüleyici atmosferinde Kerki Solfej organizasyonuyla gerçekleşen gece, unutulmaz anlarıyla hafızalara kazındı. Seyirciler, sanatçının “Çakkıdı”, “Kandırdım” ve “Şans Meleğim” gibi sevilen şarkılarına eşlik ederek coşkulu anlar yaşadı. Doğulu’nun Türkiye’nin en başarılı müzisyenlerini bir araya getiren orkestrasının yanı sıra, müzisyene sahnede muhteşem danslarıyla Dans Fabrika dansçıları eşlik etti.

 

Her konserine enerji dolu performansı ve sahne kıyafetleriyle damga vuran Doğulu, sanat dünyasında Handy Queen olarak tanınan interdisipliner sanatcı Hande Uğur’un eserlerinden ilham alan Özlem Kaya tasarımı ve Nazlı Terzioğlu imzalı kostümüyle dikkatleri üzerine çekti.

 

Konser sonunda, “Kenan Bizi Diskoya Götür” sürpriz bölümüyle ünlü DJ’ler Arem Özgüç ve Arman Aydın ile coşkulu ve enerjik remixlerden oluşan muhteşem bir bis gerçekleşti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com