Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 29 Ağustos 2024 82 Görüntüleme

TECNO, Yeni SPARK 30 Serisi Özel Sürümü için TRANSFORMERS ile İşbirliği Yapıyor

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, Hasbro’nun TRANSFORMERS serisiyle yaptığı işbirliğini duyurdu. Bu heyecan verici kampanya, TECNO’nun Z Kuşağı ve modern genç tüketiciler için canlı ve ikonik tasarımlar eşliğinde daha etkili ve kişiselleştirilmiş ürün deneyimi sunma taahhüdünü pekiştirirken, Eylül ayı ortasında TECNO SPARK 30 Serisinde yepyeni bir TRANSFORMERS Sürümünün piyasaya sürülmesini de içerecek.

 

Bu işbirliği sayesinde TECNO, TRANSFORMERS evreninin kalbinde yer alan Optimus Prime ve Bumblebee gibi ikonik robotları tasarımına kanalize edecek ve kullanıcıların akıllı telefon deneyimini yükseltmek için yeni SPARK Serisi aracılığıyla sınıfının en iyisi performans geliştirmelerini ve tasarım yeniliklerini getirecek. Yeni TRANSFORMERS sürümü, SPARK Serisinin olağanüstü kusursuz performansını ve dayanıklılığını korurken, cihazın dışında ve kullanıcı arayüzü tasarımında ikonik TRANSFORMERS öğelerine yer verecek.

TECNO Genel Müdürü Jack Guo, şunları söyledi: “Güçlü TRANSFORMERS franchise’ı ile güçlerimizi birleştirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği, TECNO’nun modern tasarım ve teknolojik yenilik arayışının bir kanıtıdır. Müşterilerimizle olan bağımızı güçlendirmek adına dünya çapındaki genç tüketicilerin tutkularıyla aynı frekansta yer alan stratejik ortaklıklar kurmaya yönelik sürekli çabalarımızı yansıtmaktadır.”

 

TRANSFORMERS serisi, vizyoner hikaye anlatımı ve her biri cesareti, sarsılmaz adaleti ve yılmaz ruhu temsil eden karakterleriyle dünya çapında milyonların kalbini fethetti. Seri, dünya çapında her yaştan hayranları arasında büyük bir popülerliğe ve tutkulu bir takipçi kitlesine sahip. TRANSFORMERS meraklıları ile TECNO’nun Z Kuşağı ve genç kullanıcı tabanı arasındaki örtüşme güçlü bir sinerji yaratıyor. SPARK 30 serisinin lansmanı, TRAMSFORMERS serisinin 40. yıldönümü ve yeni TRAMSFORMERS filmi TRANSFORMERS ONE’ın gösterime girmesiyle aynı zamana denk geldiği için daha da unutulmaz olacak. Tüketiciler, SPARK 30 serisinin resmi olarak tanıtılmasının ardından bir dizi heyecan verici ve ortak pazarlama girişiminin hayata geçirilmesine şahit olacaklar.

Hasbro Küresel Deneyimler, Ortaklıklar ve Müzikten Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Matt Proulx, “TECNO ile çalışarak TRANSFORMERS serisini gelişmiş ve güçlü yeni bir akıllı cihaz şeklinde yeni kitlelere ulaştırmaktan heyecan duyuyoruz. Bunun gibi kampanyalar, özellikle 40. yıldönümünü ve yeni küresel sinema filmi TRANSFORMERS ONE’ı kutlarken TRANSFORMERS evreninin hem uzun süreli hem de yeni hayranlarının ilgisini çekmenin ve onlara ilham vermenin yeni yollarını keşfetmemizi sağlıyor” diyor.

TRANSFORMERS’ın ilk tamamen CG animasyon tekniğiyle hazırlanan filmi TRANSFORMERS ONE, 20 Eylül 2024 tarihinde vizyona girecek. TRANSFORMERS ONE, ezeli düşmanlar olarak bilinen, ancak bir zamanlar Cybertron’un kaderini sonsuza dek değiştiren, birbirine kardeş gibi bağlı arkadaşlar olan OPTIMUS PRIME ve MEGATRON’un anlatılmamış başlangıç hikayesini konu alıyor. Tamamen CG animasyonlu ilk TRANSFORMERS filmi olan TRANSFORMERS ONE’da Chris Hemsworth, Brian Tyree Henry, Scarlett Johansson, Keegan-Michael Key, Steve Buscemi, Laurence Fishburne ve Jon Hamm gibi yıldızlarla dolu bir seslendirme kadrosu yer alıyor.

TECNO SPARK Serisi, sektördeki Z kuşağı ve genç nesil için özel olarak tasarlanmış en ilgi çekici akıllı telefon olmayı hedefliyor. Şimdiden dünya çapında 80 milyondan fazla kullanıcı tarafından sevilen ve benimsenen SPARK serisi, ikonik genç, canlı ve modaya uygun tasarımı, güçlü genel performansı ve çok yönlü kamera kapasitesi ile öne çıkıyor ve kendi fiyat aralığında favori haline geliyor. 

TECNO SPARK 30 Serisi ve TRANSFORMERS Edition’ın öne çıkan özellikleri ve özelleşmiş seçenekleri hakkında daha fazla bilgi yakında paylaşılacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com