Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 27 Ağustos 2024 38 Görüntüleme

Efes Selçuk Belediyesi’nden Yeni Üniversiteli Gençlere destek: İlk Harçlıklarınız Bizden!

Efes Selçuk Belediyesi bu yıl da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı kazanan yeni üniversite öğrencilerini unutmadı. Efes Selçuk’ta ikamet eden ve Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nı bu yıl kazanan gençlerin ilk cep harçlığı Efes Selçuk Belediyesi’nden olacak.

Eğitime her zaman önem veren ve destek olan Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, konu ile ilgili olarak sosyal medya hesaplarından “Üniversite sınavı kazanarak yüksek öğrenim hayatına başlayacak gençlerimizi tebrik ediyoruz. Gençler yolunuz açık olsun. İlk cep harçlığınız da bizden olsun” notuyla bir paylaşım yaparak Efes Selçuk’un yeni üniversite öğrencilerini sevindirdi.

Efes Selçuk Belediyesi’nin yüksek öğrenime başlayan gençlere sunduğu harçlık desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerin okul kayıt belgesi, kimlik, ikametgâh belgesi ve banka IBAN numaraları ile Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne (Pazar yeri, Migros üstü) başvurmaları gerekiyor. Başvuru öncesinde detaylı bilgi almak isteyen öğrenciler (0232)-892 83 84 numaralı telefondan ilgili birime ulaşabilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com