Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 24 Ağustos 2024 89 Görüntüleme

Tech İstanbul Growth Başvuruları Başladı

İBB’nin girişimcilik ve teknoloji alanındaki faaliyetlerini yürüten Tech Istanbul’un belediye, bağlı kuruluş ve iştiraklerini bir araya getirecek Growth programına başvurular başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), girişimcilik ve teknoloji merkezleri faaliyetlerini sürdüren Tech Istanbul, geliştirdiği girişimcilik programlarıyla, girişimlerin hızlı büyümesine ve ölçeklenebilir iş modelleri inşa etmesine yardımcı olmaya devam ediyor. İBB, bağlı kuruluş ve iştirakleri ile bir araya getirerek PoC   (Kavram Kanıtı) fırsatı sunan Tech Istanbul Growth’a başvurular başladı.

16 MİLYON İSTANBULLUYA DENETME İMKANI 

Tech Istanbul Growth’a başvuran girişimciler, PoC süreçlerini İBB ile gerçekleştirip 16 milyon İstanbulluya ürününü denetme imkanı elde ediyor. 2024 yılı Growth başvuru çağrısını duyuran Tech Istanbul; İstanbul’un ihtiyaçlarına yönelik teknoloji tabanlı ürünü olan ileri aşama girişimleri; İBB, bağlı kuruluş ve iştirakleri ile bir araya getirerek PoC fırsatı sunmanın yanı sıra girişimlere, teknolojik ürünlerini İBB ile birlikte 16 milyon İstanbulluya denetme imkanı sunuyor.

SON BAŞVURU 29 EYLÜL 

Mobilite, çevre & enerji, mobil teknolojiler, dijital dönüşüm alanlarında İstanbul’un kentsel sorunlarına çözüm geliştiren, bu alanlarda satışa hazır teknolojik ürünü bulunan tüm girişimler için son başvuru tarihi 29 Eylül. Başvurular tech.istanbul web sitesi üzerinden alınıyor.

SÜREÇTE GİRİŞİMCİLERİ NELER BEKLİYOR?

Online başvuru değerlendirmesi sonrasında, birimlerle bir araya gelecek girişimlerin jüri değerlendirmesi gerçekleşiyor. Seçilen girişimler İBB, bağlı kuruluş ve iştirakleri ile bir araya getirilerek PoC yapılacak girişimler seçilip, 2 aylık PoC süreci başlıyor. Sonrasında başarıyla PoC gerçekleştiren girişimler, Tech Istanbul Demo Day sahnesinde yer almaya hak kazanıyor.

Growth programında desteklenen girişimciler İBB’nin desteğini alarak 16 milyon İstanbullu’ya erişebilir, İBB networkünden yararlanabilir, onlara sunulan sayısız imkandan faydalanabilir ve Tech Istanbul’un merkezi konumlarda bulunan Şişli, Şişhane, Başakşehir ve Kayışdağı lokasyonlarında bulunan 4 ofisini ücretsiz kullanabilirler.

Tech Istanbul Hakkında

Tech Istanbul, bugüne dek 410’dan fazla girişim destekledi ve desteklenen bu girişimlerin toplam aldığı yatırım 21.9 milyon doları aştı. Buna ek olarak Tech Istanbul’un 4 farklı lokasyonunda gerçekleştirilen 2.000’in üzerinde eğitim ve etkinlik, 108.000’in üzerinde katılımcıyı ağırladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com