Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 22 Ağustos 2024 51 Görüntüleme

Bakırköy Belediyesi’nin 8-14 yaş arası çocuklara sunduğu Yaz Spor Okullarında eğitimler devam ediyor

6 farklı branşta verilen eğitimlerde çocuklar hem eğleniyor hem de spor yapma imkânı buluyor.  

 

İlçede yaşayan çocukların yaz aylarını değerlendirmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Bakırköy Belediyesi’nin Yaz Spor Okulları eğitime devam ediyor. Atatürk Spor ve Yaşam Köyü’nde bulunan spor kompleksinde 8-14 yaş arası çocuklara; tenis, futbol, basketbol, voleybol, jimnastik ve badminton branşlarında ücretsiz eğitim olanağı sağlanıyor. Çocuklar spor okulunda hem yeteneklerini keşfediyor hem de eğlenceli bir yaz tatili geçiriyor.

 

“Çocuklarımıza eşit imkanlar sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz”

 

Bakırköy’de daha çok kişiyi sporla buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu, “Çocukları yaz tatilinde sporla buluşturup onların fiziksel ve zihinsel gelişimini destekliyoruz. Verdiğimiz eğitimlerle çocuklar hem yeteneklerini keşfediyor hem de eğlenceli bir yaz tatili geçiriyor. Bakırköy’de yaşayan tüm çocuklarımıza eşit imkanlar sunmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” diye konuştu. Çocuklarının kurslarda arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdiğini ifade eden anne ve babalar ise Bakırköy Belediye Başkanı Doç. Dr. Ayşegül Ovalıoğlu ve Bakırköy Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.

Bu e-posta mesajı kişiye özel olup, gizli bilgiler içeriyor olabilir. Eğer bu e-posta mesajı size yanlışlıkla ulaşmışsa, içeriğini hiçbir şekilde kullanmayınız ve e-postayı siliniz. Bakırköy Belediye Başkanlığı bu e-posta mesajının içeriği ile ilgili olarak hiçbir hukuksal sorumluluğu kabul etmez. Gerektiğinde tüm mesaj gönderimleri Bakırköy Belediye Başkanlığı tarafından denetlenebilir.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com