Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 16 Ağustos 2024 95 Görüntüleme

Hep Daha Fazlasını Sunan Hyundai Yeni Santa Fe Gün Sayıyor.

Hyundai, baştan sona yenilediği Yeni SANTA FE modeliyle SUV segmentinde tüm dengeleri değiştirmeye hazırlanıyor. Markanın karakteristik tasarım çizgisinden çok farklı bir şekilde hazırlanan yeni otomobil, diğer SUV kardeşlerinden daha farklı bir hissiyat sunuyor.

İlk kez 2000 yılında satışa sunulan SANTA FE, aradan geçen 24 yılda da markanın ikonik bir SUV modeli haline gelirken dünya çapında milyonlarca satış adetlerine ulaştı. Yeni SANTA FE’nin şık tasarımı ve güçlü SUV kimliği, Türkiye’de de farklı bir müşteri kitlesi yaratmış olacak.

Yeni SANTA FE, köşeli bir tasarıma sahip ve aynı zamanda uzun bir dingil mesafesi sunuyor. Yeni SANTA FE’nin daha güçlü bir duruş sergilemesine yardımcı olan bu karakteristik özelliği, büyüyen boyutlarına ek olarak daha cesur ve radikal bir dış tasarıma da olanak sağlıyor. 

Ülkemizde Eylül ayında satışa sunulacak Yeni SANTA FE, şehir hayatı ile doğal ortamlar arasında mükemmel bir denge oluştururken ayrıca kalabalık ailelere de üstün bir seyahat özgürlüğü vaat ediyor. 

SANTA FE’nin tamamen yeni iç mekanı ise yatay ve dikey tasarım öğelerini vurguluyor. Dış tasarımın cesur hatlarına uyum sağlayan iç mekanda genişlik hissini artırmak ve benzersiz bir tasarım dengesi oluşturmak için ön panele ve hava menfezlerine H şeklinde bir tasarım uygulanmış.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com