Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 15 Ağustos 2024 83 Görüntüleme

Corendon Airlines’ın Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü Pınar Pehlivan oldu

Havacılık sektörünün öncü markalarından Corendon Airlines, önemli bir atamayla kadrosunu güçlendirdi. Marka yönetimi alanında zengin bir deneyime sahip olan Pınar Pehlivan, Corendon Airlines’ın Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü oldu.

Misafirlerine sunduğu yenilikler ve farklı deneyimlerle “İlkleri Havayolu” olarak bilinen Corendon Airlines’ın marka iletişimi çalışmalarına yeni dönemde Pınar Pehlivan liderlik ediyor. Corendon Airlines’ın Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü olan Pehlivan’ın sorumlulukları arasında; Corendon Airlines’ın yurtiçi ve yurt dışı marka yönetim stratejisini oluşturmak ve marka performansını geliştirici faaliyetler planlamak bulunuyor. Bununla beraber Pınar Pehlivan; reklam, halkla ilişkiler, sponsorluk, etkinlik yönetimi, sosyal medya gibi alanların etkin kullanımı için iş ortaklarının koordinasyonunu ve efektif bir kurumsal iletişim yapısının tesis edilmesini sağlayacak.

Pınar Pehlivan hakkında…

İzmir Amerikan Kız Koleji ardından Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Pınar Pehlivan, daha önce Alarko Turizm Grubu-Hillside’da Misafir İlişkileri Yöneticisi ve Misafir Hizmetleri Bölüm Müdürlüğü, Yedi İletişim Ajans Müdürü, Gloria Sports Arena’da Pazarlama Müdürü, The Land of Legends’da Pazarlama ve PR Müdürü ve Band Turizm A.Ş.’de Kurumsal İletişim ve Pazarlama Grup Müdürü olarak görev yaptı. Pehlivan ayrıca Ocak 2018’de kurulan Marka Yönetimi ve Pazarlama Stratejileri Danışmanlığı veren PH Organizasyon’un kurucu üyesi idi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com