Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 11 Ağustos 2024 299 Görüntüleme

Mor ve Ötesi İstanbul Festivali sahnesini salladı!

Dünya standartlarında bir yaşam festivali deneyimi sunan İstanbul Festivali’nde 9. gün geride kaldı. Türk müziğinin en sevilen gruplarından Mor ve Ötesi, İstanbul Festivali sahnesinde izleyenleri büyüledi. Yoğun ilgi gören konseri on binlerce İstanbullu takip etti.

 

İstanbul Festivali’nde heyecan hız kesmeden devam ediyor. 9. Gününü geride bırakan festivalde sahneye bu kez efsanevi grup Mor ve Ötesi vardı. Sevilen grup, Türkiye’nin en büyük sahnesinde canlı performansı, korosu, orkestra sürprizi ve sahne şovlarıyla izleyenleri etkiledi.

 

İstanbul Festivali sahnesinde en büyük konserlerinden birine imza atan Mor ve Ötesi; Bir Derdim Var, Cambaz, Oyunbozan, Araf, Küçük Sevgilim ve Daha Mutlu Olamam gibi sevilen şarkılarını da seslendirdi.

 

Jason Derulo konseri için geri sayım başladı

 

İstanbul Festivali’nde dünyaca ünlü sanatçı Jason Derulo konseri için de geri sayım başladı. Ünlü yıldız 12 Ağustos’ta sahneye çıkarak İstanbul Festivali seyircisiyle buluşacak.

 

300 TL’den başlayan erişilebilir fiyatlarla sunulan festivalin biletleri istanbulfestivali.com web sitesi üzerinden satın alınabiliyor. Festival boyunca sahne alacak diğer sanatçılar ise şu şekilde:

 

BEGE, Lvbel C5, Blok3, Burak Yeter, Jason Derulo, Yıldız Tilbe, M Lisa, Motive, Emir Can İğrek, Sertab Erener, Can Ozan, Dolu Kadehi Ters Tut, Yayla Trio, Pinhani ve Melike Şahin.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com