Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 7 Ağustos 2024 320 Görüntüleme

Kazakistan’da en çok izlenen romantik komedi filmi Neredeyse Maço Türkiye’de!

9 Ağustos da sinemalarda vizyona girecek film için geri sayım başladı.

Türkiye de ilk defa bir Kazak filmi izleyici ile buluşuyor . Kazakistan da Mandarin Pictures imzalı filmın yapımcısı Maksat Kuvatov. Türkiye de Serüven film Cihan Can ve yapımcı oyuncu Nadira Akhonova aracılığıyla Türkiye de vizyona girecek. Dağıtımcı firma ise CJ ENM oldu..

Türk izleyicilerin yanı sıra Türkiye de yaşayan Kazakistan , Rusya ve tüm Türk i Cumhuriyetleri vatandaşlarının beğenisine sunulacak.

NEREDEYSE MAÇO filmi Türkiye de vizyona girdikten sonra Türkiye ve Kazakistan ortak yapımı konusunda SERÜVEN FİLM CİHAN CAN ve MANDARİN PİCTURES  MAKSAT KUVATOV anlaşarak  devam filmi çekilmesine karar verdi. Türk ve Kazak Oyuncuların başrollerini paylaşacağı filmin senaryosu yazılmaya başlandı.

Romantik komedi filmin konusu şöyle,

Damir uzun zamandır Amerka dan bir tıpmerkezinden diş doktoru olarak çalışmak için haber beklemektir. Ve nihayetinde beklediği haber gelir ,ancak annesi Damire şart koşar, ya evlenip eşiyle gidecektir ya da gidemeyecektir. Bunun üzerine ne yapacağını bilemeyen Damir bir hastasının flört ajansından yardım alması gerektiğini ,orda ki uzmanların bu konu da ona yardımcı olacaklarını söylemesi üzerine ajansa gider ve destek ister . Ajansta ki koçu Ardak ona yardım etmeye hazırdır . Damir in bu görevi başarması için 2 ayı vardır. Acaba 2 ay içinde Damir i ne gibi süprizler beklemektedir. Yoksa hiç beklenmedik bir aşkın içinde mi bulacaktır kendisi.

 

Filmin Adı: NEREDEYSE MAÇO

Orijinal Adı :    Pochty macho

Vizyon Tarihi : 9 Ağustos 2024

Yönetmen :      Bakıtjan Zhienaly

Film Türü :        Romantik Komedi

Yapımcı :          Maksat Kuvatov

Film süresi :     85 dk

Görüntü yönetmni :Asylkhan Meldebekov

Oyuncular : Dastan Orazbekov,Janna Kuanişeva,Kamşat Joldybayeva  Abunasır Serikov,Indira Edilbayeva,Danagül Temirsultan..

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com