Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 31 Temmuz 2024 81 Görüntüleme

senCard Direkt Satış, Türkiye Çapındaki Yatırımlarına Devam Ediyor

Bupa Türkiye Sağlık Hizmetleri’ne bağlı senCard Direkt Satış, Balıkesir, Aydın, Trabzon ve Sakarya’da açılan 4 yeni şube yatırımı ile Türkiye’de 18 ilde, 26 hizmet noktasına ulaştı. 

Sigorta sektöründe en güçlü ve yaygın dağıtım kanalı olma vizyonuyla faaliyetlere hız veren sigorta sektörünün güçlü ve yenilikçi markalarından senCard Direkt Satış, 2023 yılından itibaren yaptığı yatırımlar ile dikkat çekiyor.  Türkiye genelinde şube adedi ve çalışan sayısını hızla arttıran senCard Direkt Satış, yılın geri kalan döneminde de yatırımlarına devam etmeyi planlıyor.

 

Bu yıl içerisinde açılışı yapılan Aydın, Balıkesir, Sakarya ve Trabzon Şubeleri ile birlikte Türkiye genelinde 18 ilde 26 Şube’ye ulaşan senCard Direkt Satış, geçen yıl 400 olan çalışan sayısını  ise 1,5 yıl gibi kısa bir zaman diliminde  900 kişiye yükseltmiştir.

 

Başta sağlık sigortası olmak üzere tüm sigorta branşlarında “ihtiyaca göre değer yaratma” felsefesi ile faaliyet gösteren senCard Direkt Satış, “Kişiye Özel Sigorta Danışmanı” kavramını kurumsal ve güçlü organizasyonel yapı ile harmanlayarak müşterilerine güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet sunmayı amaçlıyor.

 

“Yıl sonuna kadar istihdam sayımızı yüzde 30 artıracağız”

senCard Direkt Satış Genel Müdürü Alen Karabetyan, “Müşterilerimiz ve iş ortaklarımızdan  oluşan ekosistemimiz için vazgeçilmez bir çözüm ortağı olmayı hedefliyoruz. Bu hedefimize ulaşmak adına, bir yandan tamamen özkaynaklarımızla gerçekleştirdiğimiz şube yatırımlarımıza devam ediyor diğer yandan özellikle gençlerimize yönelik istihdam yaratarak hem ülke ekonomisine katkı sağlamayı hem de donanımlı ve yetkin sigortacılar yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda, yılın geri kalan döneminde ikisi yeni illerde olmak üzere 6 yeni şube açılışı daha gerçekleştirip, ekip arkadaşı sayımızı yüzde 30 artırarak 1.200’e ulaştırmayı planlıyoruz.” dedi.  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com