Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Magazin 31 Temmuz 2024 75 Görüntüleme

Sharon Stone, GAİN sponsorluğunda verilen ‘Uluslararası İkon Ödülü’nü almak için Türkiye’de!

Amerikalı ünlü oyuncu Sharon Stone Türkiye’de! ‘Temel İçgüdü’ ve ‘Casino’ gibi kültleşmiş filmleriyle sinema tarihinde kendinde unutulmaz bir yer edinen Stone, Altın Küre Ödülleri’nin bu yıl ilk kez vereceği Uluslararası İkon Ödülü’nü alacak! Altın Küre Ödülleri’nin Uluslararası İkon Ödülü galası 2 Ağustos’ta Bodrum’da, GAİN ana sponsorluğunda gerçekleşecek. GAİN Medya, bu önemli organizasyonun destekçisi olmaktan büyük bir mutluluk ve gurur duyuyor.

 

İlk kez ABD dışında yapılıyor

 

Sinema sektörünün en prestijli organizasyonlarından biri olan Altın Küre Ödülleri, sinemada uluslararası kapsayıcılığı teşvik etmek için bu yıl ilk kez vereceği bu ödülü ABD dışında yapma kararı almıştı. Bodrum’daki törene pek çok ünlü ismin yanı sıra Altın Küre Yönetim Kurulu Başkanı Helen Hoehne de katılacak.

 

Bu önemli törenin gerçekleşmesinde rolü olan, Altın Küre Yönetim Kurulu üyesi gazeteci Barbaros Tapan ödülün ülkemizde verilmesinin gurur verici olduğunu ifade edip “Ülkemizin daha fazla uluslararası etkinliğe ihtiyacı var. Bu tür organizasyonlarla ne kadar harika bir ülke olduğumuzu dünyaya göstermemiz gerekiyor. Bu etkinlik gelecekte daha fazla uluslararası işbirliğine  kapı açacak buna inanıyorum” diye ekledi. Törene Altın Küre Yönetim Kurulu Başkanı Helen Hoehne’nin de katılacağının altını çizen Tapan “Helen Hoehne`nin katılımı ve Sharon Stone`un sahip olduğu sağlam dostluklar Türkiye’nin adının Hollywood`da geçmesine olanak sağlayacak” diye ekledi.

 

Sektöre katkı sunan etkinliklere destek vermeye devam eden GAİN, geçtiğimiz yıl Hollywood Türk Film ve Drama Günleri’nin de sponsoru olmuştu. GAİN’de yayınlanan ‘Şahsiyet’ dizisinin ikinci sezonu ilk kez bu festivalde izleyiciyle buluşmuş ve büyük beğeni almıştı. Son dönemin en çok konuşulan yapımlarına ev sahipliği yapan GAİN, sanatın ve sektörün gelişimine katkı sunan projeleri desteklemeye devam edecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com