Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 31 Temmuz 2024 88 Görüntüleme

Çocukların uyku sorunları ve çözüm yolları bu webinarda… ‘NP Toplumu Bilgilendiriyor’ çocuklarda uyku problemlerini ele alıyor!

NP Etiler Tıp Merkezi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Melek Gözde Luş, 1 Ağustos Perşembe günü çocukların uykusuzluk çekme nedenleri ile yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlatacak.

NP Sağlık Grubu’nun sağlık alanında toplumu bilgilendirmeyi hedefleyen ‘NP Toplumu Bilgilendiriyor’ adlı webinar serisi devam ediyor. 

1 Ağustos Perşembe günü yapılacak webinarda Üsküdar Üniversitesi NP Etiler Tıp Merkezi Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Melek Gözde Luş, çocuklardaki uyku sorunları hakkında bilgi verecek, çocukların sağlıklı bir uyku çekmesi için yapılması ve yapılmaması gerekenleri anlatacak.

Moderatörlüğünü NPİSTANBUL Hastanesi Kurumsal İletişim Yöneticisi Simge Yıldırım Yurğa’nın yapacağı ve Çocuk ve Ergen Psikiyatri Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Melek Gözde Luş’un konuşmacı olarak yer alacağı webinar, 1 Ağustos Perşembe günü 19.45 – 20.15 saatleri arasında gerçekleşecek. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com