Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 31 Temmuz 2024 85 Görüntüleme

Lionsgate’in ses getiren yapımları GAİN izleyicisiyle buluşuyor!

Dijital içerik platformu GAİN ile global yapım şirketi Lionsgate, önemli bir işbirliğine imza attı. Bu anlaşma doğrultusunda Lionsgate’in tüm dünyada ses getiren yapımları GAİN izleyicileriyle buluşacak. 2024’e hızlı bir giriş yapan ve birbiri ardına yayınladığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren GAİN, bu işbirliği ile içerik kütüphanesini daha da genişletiyor.

Lionsgate Uluslararası Televizyon ve Dijital Dağıtım Başkanı Agapy Kapouranis “GAİN ile yaptığımız anlaşma sayesinde, hayranlarının çok sevdiği dizileri Türk seyircisiyle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz. ‘Ramy’ gibi ödüllü dizilerden aksiyon dolu, destansı ‘Spartacus’a kadar bu önemli anlaşma, gittikçe büyüyen Türk yayın pazarına dünya standartlarında bir eğlence sunuyor” dedi.

GAİN Uluslararası İşbirlikleri, Satın Alma Ve Yurtdışı Satış Direktörü Cengiz Korkmaz ise şu yorumu yaptı: “GAİN, özgün, yüksek kaliteli ve birbirinden farklı içeriklerden oluşan özenle seçilmiş koleksiyonlar aracılığıyla en iyi izleme deneyimini sunmaya devam ediyor. Premium içerik üretiminde global bir lider olan Lionsgate ile stratejik bir ortaklık kurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu iş birliği ile, içerik kütüphanemizi Lionsgate’in geniş ve kapsamlı portföyünden seçkin başlıklarla genişletiyoruz. Bu ortaklık, izleyicilerimize daha geniş bir yelpazede yeni ve heyecan verici içerikler sunarak izleme deneyimini daha da zenginleştirmemize imkân tanıyor.”

İşbirliği kapsamında GAİN’de yayınlanacak Lionsgate yapımları şu şekilde:

*Ramy: 3 sezonluk “Ramy” dizisi, adını başrol oyuncusu Ramy Youssef’ten alıyor. Mısır göçmeni bir ailenin çocuğu olarak New York’ta doğan ve New Jersey’de büyüyen Ramy Hassan, yetiştiği kültürle ABD’deki yaşam tarzı arasında sıkışıp kalır. Kafası karışık bir gencin manevi yolculuğunu odağına alan dizi, aynı zamanda Ramy’nin kendini keşfetme hikâyesi… Ramy Youssef, bu dizideki rolüyle 2020 yılında Altın Küre Ödül Töreni’nde (TV Müzikal ya da Komedi) “En İyi Erkek Oyuncu Ödülü”nü kazandı. Dizinin üçüncü sezonu Türkiye’de ilk kez GAİN’de yayına girdi.

*Minx: 1970’li yıllarda Los Angeles’ta kadınlar için ilk erotik dergiyi çıkarmaya çalışan bir feministin mücadelesini konu alan ABD yapımı Minx de Türk seyirciyle ilk kez defa GAİN’de buluşuyor. 2 sezondan oluşan dizinin kadrosunda Ophelia Lovibond, Jake Johnson ve Jessica Lowe gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

*Leopard Skin: Meksika’da mücevher soygunu girişimleri başarısızlıkla sonuçlanan bir suç çetesi, saklanmak için inzivaya çekilmiş bir kadının yaşadığı eve sığınır. Sonrası biraz gerilim, biraz kara komedi… Carla Cugino, Ana de la Reguera ve Gaite Jansen başrolde… Dizinin senaristi ve yönetmeni ise Sebastian Gutierrez. 1 sezon, 8 bölüm. Dizi Türk izleyicileriyle ilk kez buluşuyor. 

*Party Down: Durum komedisi sevenlerin bayılacağı bir Amerikan sitcom’u… “Yırtmayı” uman catering şirketi çalışanlarının başından geçenleri konu alan dizinin oyuncu kadrosunda Adam Scott, Ken Marino ve Lizzy Caplan gibi isimler yer alıyor.
 3 sezonluk dizinin son sezonu Türkiye’de sadece GAİN’de…

*Spartacus: Tarihi drama sevenler de GAİN’de… Spartacus serisi, “Gods of Arena”, “Blood and Sand”, “Vengeance” ve “War of the Damned” olmak üzere 4 ayrı sezonuyla GAİN izleyicileriyle buluşuyor. Andy Whitfield, Spartacus rolünde… Geniş oyuncu kadrosuyla öne çıkan dizide Dustin Clare, John Hannah, Lucy Lawless, Peter Mensah, Marisa Ramirez ve Manu Bennett gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com