Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 31 Temmuz 2024 51 Görüntüleme

Samsung Paris 2024 Açılış Töreninde sporcularla hayranlarını yakınlaştıran canlı yayınları Galaxy S24 Ultra’nın gücüyle destekledi

Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarının Global Partneri Samsung Electronics’in Paris 2024 Olimpiyatları Açılış Töreni’nde 85 farklı noktaya yerleştirdiği 200’den fazla Galaxy S24 Ultra akıllı telefonla yapılan çekimler, olimpiyat oyunlarının canlı yayın deneyimine yeni ve farklı bir yorum getirdi. Galaxy kameralarının gücüyle desteklenen anlık çekimler spor severleri aksiyona daha da yaklaştırırken, sporcuların madalya sevincine Galaxy Z Flip6 Olympic Edition akıllı telefonlarla Zafer Selfie’leriyle eşlik edecek. 

 

Kim demiş Olimpiyat Açılış Törenleri ancak bir stadyum içinde yapılır diye? İlklerin yaşandığı o akşam, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları Seine Nehri üzerinde tarihi bir törenle resmi olarak başladı. Töreni bu kadar özel kılan çığır açan inovasyonlar, Olimpiyat ve Paralimpik Oyunlarının Global Partneri Samsung Electronics tarafından sağlandı. Samsung, taraftarları aksiyona her zamankinden daha fazla yaklaştırmak için Açılış Töreni’ne katılan sporcuların yer aldığı 85 tekneye 200’den fazla Galaxy S24 Ultra akıllı telefon yerleştirdi ve etkinlik, Fransa’da Paris 2024’ün resmi mobil ağ sağlayıcısı Orange tarafından desteklenen özel bir 5G ağı üzerinden canlı yayınlandı.

 

Töreni izleyen spor tutkunları, 2024 Oyunlarının ev sahibi şehri Paris’te Olimpiyat ruhunun eşsiz kutlamalarını daha yakından görme fırsatı yakaladı ve etkinliği, Galaxy Z Flip6 Olympic Edition akıllı telefonlarını kullanarak bu unutulmaz törenden kareler paylaşan sporcuların bakış açısından deneyimleyebildi.

 

Etkinlikte gerçek zamanlı görüntü akışları, kesintisiz 5G bağlantısı ve diğer teknoloji desteği için çeşitli Olimpiyat ortaklarıyla kapsamlı bir planlama yapılması gerekiyordu. Sporculara ve taraftarlara unutulmaz bir gece yaşatmak amacıyla, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ve Olimpik Yayın Hizmetleri (OBS) Samsung ile iş birliği yaptı.

 

Açılış töreni canlı yayını, Samsung’un Paris 2024 heyecanını tüm dünyayla paylaşmasının çeşitli yollarından sadece biri. Marsilya’da yapılacak yelken yarışı ile çekilecek Zafer Selfie’leri de sporseverlerin Olimpiyat Oyunlarını daha yakından takip etmesine olanak tanıyacak. Samsung, Marsilya’da gerçekleşecek yelken yarışlarında Galaxy S24 Ultra akıllı telefonları teknelere ve sporcuların omuzlarına yerleştirerek, yepyeni bir tarzda anlık çekimler sunacak. Madalya kazanan sporcular da podyumda kendilerine dağıtılacak Galaxy Z Flip6 Olympic Edition akıllı telefonlarla Zafer Selfie’leri çekip, duygu yüklü zafer anını ölümsüzleştirebilecek.

 

Fark yaratan çekimlerde 100’den fazla uzman çalışıyor ve 250 telefon kullanılıyor. Hazırlık aşamasında ise 360 gün süren testler gerçekleştirildi. Dünyanın dört bir yanındaki taraftarların Olimpiyatları izleme deneyimine yeni bir soluk getiren tüm bu çalışmalar Paris 2024’ün ‘Games Wide Open’ vizyonunun bir parçası. Samsung, mobil inovasyonlarıyla ve ‘Yeniliğe açık olan her zaman kazanır’ sloganıyla Paris 2024 sporcularına ve taraftarlara yeniliklere açık olabilme konusunda ilham veriyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Başkan Böcek, ‘Yanıyoruz’

Başkan Böcek, ‘Yanıyoruz’

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com