Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 31 Temmuz 2024 77 Görüntüleme

Ben Böhmer ‘Begin Again Live Experience’ ile 4 Ekim’de Maximum UNIQ Açıkhava Sahnesi’nde

Almanya’nın küresel elektronik müzik sahnesine kazandırdığı en parlak yükselen yeteneklerden biri olan Ben Böhmer, 2 yıllık aranın ardından yeniden Charm Music Türkiye organizasyonuyla 4 Ekim Cuma akşamı Maximum UNIQ Açıkhava Sahnesi’ne konuk olmaya hazırlanıyor! Bu benzersiz deneyimin bir parçası olmak için Ben Böhmer’in ‘Begin Again Live Experience’ performansının biletlerine Biletino, BUGECE ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz. 

 

Elektronik müzik sahnesinin en dikkat çekici isimlerinden biri olarak yoluna güçlenerek devam eden 30 yaşındaki Berlin merkezli yapımcı ve sahne performans sanatçısı Ben Böhmer, duygusal melodiler ve derin baslar kullanarak hayat verdiği müziği ve kendine özgü sahne prodüksiyonu ve oluşturduğu görsel atmosfer ile her sahnesinde dinleyicilerine yoğun ve etkileyici bir deneyim sunuyor.

 

Müziğe olan ilgisi genç yaşlarda başlayan ve ilk EP’si ‘Promise You’yu 2015 yılında yayınlayarak müzik dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Böhmer, ardından Anjunadeep etiketi altında çıkardığı parçalar ve remikslerle uluslararası alanda büyük bir hayran kitlesi edindi. İlk stüdyo albümü ‘Breathing’i 2019 yılında, şimdiye kadar 135 milyonun üzerinde dinlenme sayısına ulaşan ve büyük bir başarı elde eden ikinci albümü ‘Begin Again’i ise Eylül 2021’de dinleyicilerle buluşturdu.

 

Sanatçının küresel seyahat yasağı nedeniyle dünyanın farklı köşelerinde nişanlısıyla ayrı kaldıkları bir dönemde hazırladığı ‘Begin Again’ albümünde, Böhmer’in duygusal yoğunluğu albümün ses dokuları ve şarkı sözlerinde de açık bir şekilde hissediliyor. ‘Begin Again’ Gordi, lau.ra, PBSR ve JONAH gibi sanatçıların katkılarıyla içe dönük enstrümantal parçalardan zengin kulüp müziğine geçişler yaparak, sanatçının o dönemdeki aşk hayatının özlemini ve belirsizliğini mükemmel bir şekilde yansıtıyor. 2022 yılında albüm turu kapsamında Brixton Academy ve The Roundhouse, Londra, UFO, Berlin, Reunion Park, Melbourne, The Fonda Theatre, LA ve Brooklyn Steel, New York gibi önemli mekanlarında biletleri aylar öncesinden tükenen performanslara imza atan Böhmer, albüm turuna Glastonbury, Primavera, Sziget, Lost Village, EDC ve Life Is Beautiful gibi yüksek profilli festival performanslarıyla devam etti. 

 

‘Begin Again’ albümünden bu yana ilk orijinal şarkısı olan ‘One Last Call’u Ekim ayında yayınlayarak müzikal olarak yeni bir zaferle geri dönen Böhmer, bu single ile aynı zamanda artık Bonobo ve Odesza gibi diğer ünlü elektronik yapımcıların da arasında yer aldığı Ninja Tune’a sanatçıları arasına adını yazdırdı.

Melodik techno ve deep house türlerinde yaptığı çalışmalarla her sahnesini unutulmaz ve etkileyici bir deneyim alanına çeviren Ben Böhmer’in Charm Music Türkiye organizasyonuyla 4 Ekim Cuma akşamı Maximum UNIQ Açıkhava’da gerçekleşecek ‘Begin Again Live Experience’ performansının biletlerine Biletino, BUGECE ve Passo üzerinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com