Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 30 Temmuz 2024 16 Görüntüleme

Rektör Güllüoğlu’ndan Tercih Yapacak Öğrencilere Kaliteli Eğitim ve Sosyal İmkanlar Vurgusu

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Şanlıurfa’da görev yapan Eğitim Kurumu Temsilcileri ve Psikolojik Danışman/Rehber Öğretmenler ile bir araya geldi

Üniversitenin merkezi yemekhanesinde gerçekleşen toplantıya, Rektör Prof. Dr. Güllüoğlu’nun yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat Denek, Prof. Dr. Abdulcenap Cevheri, Prof. Dr. Ahmet İlyas ve birçok rehber öğretmen katıldı.

Toplantıda, Prof. Dr. Güllüoğlu, Harran Üniversitesi’nin son dönemdeki gelişmelerini anlatan kapsamlı bir sunum yaptı. Üniversitenin artan başarısına dikkat çeken Güllüoğlu, Harran Üniversitesi’nin sunduğu kaliteli eğitim olanaklarını, sosyal imkânlarla donatılmış kampüsü ve modern laboratuvarları ile öğrencilere sağladığı imkânları vurguladı.

Güllüoğlu, Harran Üniversitesi’nin sadece akademik başarılarıyla değil, aynı zamanda öğrencilere sunduğu sosyal ve kültürel aktivitelerle de ön plana çıktığını belirterek Üniversitenin öğrenci kulüpleri ve etkinlikleriyle öğrencilere dolu dolu bir üniversite hayatı sunduğunu bunun yanı sıra, kütüphane, modern laboratuvarlar ve araştırma merkezleri ile öğrencilerin teorik bilgilerini pratiğe dökerek, mesleki becerilerini geliştirmelerine olanak tanıdığını söyledi.

Ayrıca, Şanlıurfa’nın tarihi ve kültürel zenginliklerine vurgu yapan Güllüoğlu, bu kadim şehrin, Harran Üniversitesi’ni tercih edecek öğrencilere benzersiz bir yaşam deneyimi sunmaya hazır olduklarını ifade etti.

Son olarak, tercih yapacak öğrencilerin ailelerine seslenen Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, çocuklarının Harran Üniversitesi’ni tercih etmelerinin, onların gelecekteki başarıları için önemli bir adım olacağını belirtti. Ailelerin gönül rahatlığıyla çocuklarını Harran Üniversitesi’ne göndermelerini tavsiye eden Güllüoğlu, üniversitenin sağladığı güvenli ortamın, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerini en iyi şekilde destekleyeceğini söyledi.

Öğretmenlerin sorularını cevaplanmasıyla devam eden program, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com