Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 30 Temmuz 2024 57 Görüntüleme

Yapı Kredi bomontiada “TV+ ile Açık Havada Sinema” keyfi beğenilen yapımlarla devam ediyor

Yapı Kredi bomontiada Avlu’da gerçekleşen“TV+ ile Açık Havada Sinema” serisinde 6 Ağustos Salı akşamı “Teacher’s Lounge”, 13 Ağustos Salı akşamı ise “La La Land” filmleri sinemaseverler ile buluşuyor.  

6 Ağustos Salı saat 21.00’de İlker Çatak’ın yönetmenliğini üstlendiği 2023 yapımı “Teacher’s Lounge” filmi gösterilecek. Başrollerinde Leonie Benesch, Leonard Stettnisch ve Eva Löbau yer alıyor. 

Film, kendini işine adamış idealist bir öğretmen olan Carla Nowak’ın bir lisede ilk işine başlamasını anlatıyor. Okulda arka arkaya hırsızlıklar meydana geldiğinde Carla meseleyi kendi başına çözmeye karar verir ve bir gizli kamera yerleştirir. Ortaya çıkan gerçeklerle Carla öfkeli veliler, meslektaşları ve saldırgan öğrenciler arasında kalır. Umutsuzca doğru bir şeyler yapmaya çalıştıkça, genç öğretmen için her şeyin daha da kötüleşmesi konu ediniyor.

13 Ağustos Salı saat 21.00’de ise başrollerini Ryan Gosling ve Emma Stone’nun paylaştığı “La La Land” sinemaseverler ile buluşuyor. 2016 yapımı Amerikan romantik müzikal komedi-drama olan film Damien Chazelle tarafından yazıldı ve yönetildi.

Film, küçük işlerle geçinmeye çalışan bir caz piyanisti Sebastian ile oyuncu olma hayalleriyle seçmelere katılıp duran kahve dükkanı baristası Mia’nın hikayesini anlatıyor.

İzleyiciler gösterim günleri alanda ücretsiz isim kaydı yaptırabilir. Avlu’da bulunan şezlong biletlerine ise Mobilet’ten ulaşılabilir. 

Yapı Kredi bomontiada Adres: Merkez Mah, Silahşör Cad, Birahane Sok. Tarihi Bomonti Bira Fabrikası No:1, Şişli

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com