Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Sağlık 30 Temmuz 2024 51 Görüntüleme

Rektör Budak, “Hastanemizdeki sağlık hizmetlerinin kalitesini daha ileriye taşıyacağız”

Türkiye’nin en köklü yükseköğretim kurumlarından,  69 yıllık bilim çınarı olan Ege Üniversitesi, yeni akademik yıla yönelik hazırlıklarını sürdürüyor. Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, Türkiye’nin önemli sağlık üslerinden biri olan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi (EÜTF) Hastanesinde verilen sağlık hizmetinin kalitesini artırmak için klinik ve anabilim dallarını, akademik ve idari yöneticilerle birlikle yerinde inceledi. Rektör Prof. Dr. Budak, A Plus Hastane olarak bölgeye şifa dağıtan Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sürdürülen projeler ile ilgili bilgi aldı.

Rektör Prof. Dr. Budak, “Huzurlu Üniversite, Kaliteli Eğitim, Aydınlık Gelecek mottosu ile Türk yükseköğretimine pek çok ilki kazandıran üniversitemizde yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik yapılan hazırlıkları tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Bu noktada öncelikle bölgemize ve ülkemize şifa dağıtan A Plus statüsündeki hastanemizde yapılan çalışmalarımızı yerinde inceledik. Modern tıbbi cihazlar ve teknolojilerle donattığımız EÜTF Hastanemizde, sağlık hizmetlerini başarıyla yürüten anabilim dallarını, akademik ve idari yöneticilerimizle birlikte ziyaret ederek, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik değerlendirmelerde bulunuyoruz” dedi.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinin ülkemizin ve Avrupa’nın en önemli klinik araştırma merkezlerinden birisi olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, “Hastanemiz, Türkiye’nin sağlık alanındaki uluslararası markasıdır. Bölgemizin, ülkemizin hatta komşu ülkelerden en zor vakaların son basamak şifa merkezidir. Türkiye’nin önemli sağlık üslerinden biri olan Hastanemizde hizmet kalitemizi artırmaya yönelik olarak gerek altyapı gerekse tıbbi cihaz anlamında çok ciddi yatırımlar gerçekleştirdik. Hizmet kalitesini artırmaya yönelik yaptığımız çalışmalarımız Sağlık Bakanlığı Verimlilik ve Kalite Uygulamaları Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirmelerde A Plus Hastane etiketi aldı. Hem bu statümüzü korumak hem de daha kaliteli hizmet vermek amacıyla yaptığımız ziyaretlerde modern tıbbi cihazlar ve teknolojik altyapılara sahip, aynı zamanda sağlık hizmetlerini başarıyla yürüten anabilim dallarını akademik ve idari yöneticilerimizle birlikte inceledik. EÜTF Hastanesi olarak sunduğumuz sağlık hizmetlerinin kalitesini her geçen gün daha da ileriye taşımak için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com