Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 29 Temmuz 2024 69 Görüntüleme

Sıcak bir yaz gününde, çimenlerin arasında, geniş güzel bir alanda yeni insanlarla tanışıyor, İngilizce şarkılar söylüyor ve oyunlar oynuyorsunuz

Ama ünlü Hyde Park’ta ya da Central Park’ta değilsiniz, Yaşam Vadisi’ndesiniz. Beylikdüzü Belediyesi’nin açık alanda İngilizce etkinliğine hoş geldiniz!

Beylikdüzü Belediyesi ve American Life Dil Okulları iş birliğiyle Yaşam Vadisi’nde düzenlenen “Coffee Talks” programında, kendi düzeylerinde İngilizce bilenlerle bir araya gelen katılımcılar, yalnızca İngilizcenin konuşulduğu etkinliklerde, çeşitli oyunlarla ve müzik dinletileriyle hem dil düzeylerini gördüler, hem de keyifli bir gün geçirdiler.

Vatandaşları yabancı dil konuşmaya özendirmek amaçlandı

Yoğun ilgi gören programda katılımcılar, seviyeleri belirlendikten sonra gruplara ayrılarak kendileri için hazırlanan alanlara geçtiler. Birer sınıf işlevindeki bu alanlarda, moderatörler eşliğinde kendi düzeyindeki katılımcılara tanışmaya gelenleri sohbet, çeşitli oyunlar ve İngilizce şarkılar bekliyordu. Ücretsiz olarak gerçekleşen etkinlikte her yaştan vatandaşları yabancı dil konuşmaya özendirmek amaçlandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com