Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Kültür & Sanat 29 Temmuz 2024 78 Görüntüleme

Prime Video, Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin İkinci Sezonu İçin Yeni Fragman Yayınladı

San Diego, Prime Video’nun büyük bir heyecanla beklenen epik dizisi Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin ikinci sezonunun tanıtıldığı bir Orta Dünya’ya dönüştü. İkonik Hall H sahnesinde, yapımcılar J.D. Payne ve Patrick McKay ve Emmy adayı aktris Yvette Nicole Brown tarafından yönetilen canlı ve bilgilendirici bir sohbette, bir düzineden fazla oyuncuyla bir araya geldi.

 

6500 hayranla dolu devasa kongre merkezinde heyecan yaratan ekip, yaklaşan sezon için daha önce görülmemiş özel bir fragman sundu. Aksiyon dolu fragman, uzun süredir korkulan kötü karakter Sauron’un yeniden ortaya çıkışına odaklanarak, yıllar süren barışın ardından Orta Dünya’ya karanlığın ve kötülüğün geri dönüşünü müjdeledi. Fragman ayrıca Sauron’un aldatma ve manipülasyon güçleriyle dövülen daha fazla Güç Yüzüğü’nün yaratıldığını da vurguladı.

 

Hayranlar, genç Shelob, Barrow-wights ordusu, Hill-troll Damrod, Sea Worm ve hatta Entler gibi birçok fantastik yaratığın ipuçlarını ve ikinci sezon hikayelerinin kilit noktalarını oluşturacak birkaç büyük savaş sahnesini fragmanda görmekten büyük heyecan duydular.

 

Hall H sahnesinde gerçekleşen panele katılan oyuncular arasında Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Maxim Baldry, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sam Hazeldine, Ema Horvath, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Charlie Vickers, Benjamin Walker ve Daniel Weyman yer aldı. 

 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin ikinci sezonu, 29 Ağustos 2024’te yalnızca Prime Video’da yayınlanacak.

 

Güç Yüzükleri’nin ikinci sezonunda Sauron geri döner. Galadriel tarafından sürgün edilen ve artık ordusuz olan Karanlık Lord, gücünü yeniden inşa etmek ve Orta Dünya halklarını kötü niyetine boyun eğdirmek için Güç Yüzüklerini yaratmak üzere kurnazlığını kullanmak zorunda kalır. Birinci sezonun epik kapsamının üzerine inşa edilen bu yeni sezon, en sevilen ve en savunmasız karakterleri bile karanlığın artan dalgasına sürükleyerek, her birinin felaketin eşiğindeki dünyada yerlerini bulmasını zorlaştırır. Dostluklar sınanırken ve krallıklar parçalanmaya başlar; elfler ve cüceler, orklar ve insanlar, büyücüler ve Harfootlar en çok değer verdikleri şeylere yani birbirlerine tutunmak için daha cesurca mücadele ederler.

 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri’nin ikinci sezonu, yapımcı J.D. Payne ve Patrick McKay tarafından üretildi. Onlara baş yapımcılar Lindsey Weber, Callum Greene, Justin Doble, Jason Cahill ve Gennifer Hutchison ile birlikte yardımcı yapımcı ve yönetmen Charlotte Brändström, Kate Hazell ve Helen Shang ve Clare Buxton, Andrew Lee, Glenise Mullins ve Matthew Penry-Davey eşlik ediyor. Ek olarak, ikinci sezon yönetmenleri arasında Sanaa Hamri ve Louise Hooper da bulunuyor.

 

Prime Video, Amazon Prime üyeliğinin bir parçasıdır. Prime üyeleri, ayda sadece 39 TL’ye tek bir üyelikte tasarruf, kolaylık ve eğlencenin tadını çıkarıyor.

 

 

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ: GÜÇ YÜZÜKLERİ HAKKINDA

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of the Rings: The Rings of Power), Orta Dünya’nın efsanevi İkinci Çağı’nın kahramanlık hikayelerini ilk kez ekranlara taşıyor. Bu epik drama, izleyicileri J.R.R. Tolkien’in Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi kitaplarının olaylarından binlerce yıl önce geçen bir döneme geri götürüyor. Büyük güçlerin dövüldüğü, krallıkların görkemli bir şekilde yükselip düştüğü, beklenmedik kahramanların sınandığı, umutların en ince iplikle asılı olduğu ve Tolkien’in kaleminden çıkan en büyük kötü karakterin tüm dünyayı karanlığa sürüklemekle tehdit ettiği bir dönemi konu alıyor. Nispeten barışçıl bir zamanda başlayan dizi, tanıdık ve yeni karakterlerden oluşan bir topluluğun, Orta Dünya’ya kötülüğün uzun zamandır korkulan geri dönüşüyle yüzleşmesini anlatıyor. Sisli dağların en karanlık derinliklerinden, elf başkenti Lindon’un görkemli ormanlarına, Numenor’un nefes kesen ada krallığından, haritanın en uzak köşelerine kadar bu krallıklar ve karakterler unutulmayacak miraslar bırakacaklar.

Güç Yüzükleri’nin ilk sezonu, dünya genelinde 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenerek benzeri görülmemiş bir başarı elde etti ve 32 milyar dakikadan fazla izlendi. İlk gününde dünya genelinde 25 milyondan fazla izleyici çekerek Prime Video tarihindeki en büyük prömiyeri gerçekleştirdi ve açılış hafta sonunda Nielsen’in genel izleme tablosunda 1 numara olarak giriş yaptı. Dizi, şimdiye kadar herhangi bir içerikten daha fazla Prime üyelik kaydına sebep oldu. Sezon finali, 27 ülkede #TheRingsofPower ve benzeri etiketlerin Twitter’da toplam 426 saat boyunca trend olarak kalmasıyla küresel bir etki yarattı.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri (The Lord of the Rings: The Rings of Power)’nin ilk sezonunun sekiz bölümü, şu anda 240’tan fazla ülke ve bölgede birçok dilde yalnızca Prime Video’da izlenebilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com