Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 25 Temmuz 2024 44 Görüntüleme

Dell’in son teknolojiyle donatılmış bilgisayarları XPS13, Inspiron 14 Plus ve Latitude 7455 ile tanışın!

Dell’in yaratıcılığı ön plana koyan tüketiciler ve iş profesyonelleri için özel olarak tasarladığı AI PC portföyü, üstün performans, üstün pil ömrü ve dönüştürücü AI deneyimini kullanıcılarına bir arada sunuyor. Copilot+ desteği sunan bilgisayarlar yapay zeka sayesinde üretkenliği ve verimliliği artırarak kullanıcıların Cocreator, Canlı Altyazı, yeni Windows Studio efektleri ve Otomatik Süper Çözünürlük gibi özellikler de getiriyor.

XPS 13: İkonik ve Güçlü

Snapdragon X Elite çipiyle en ince ve en hafif XPS serisi olan XPS 13, günlük kullanım için ideal olan ve 27 saate kadar dayanabilen pil ömrüne sahip. İkonik dizüstü bilgisayar güçlü AI desteğiyle yüksek güç gerektiren günlük işlerin kesintisiz ve hızlı bir şekilde tamalanmasına yardımcı oluyor. 13.4 inç tandem OLED ekrana sahip dünyadaki ilk dizüstü bilgisayar olan XPS 13, geleneksel OLED ekranlara kıyasla daha yüksek parlaklık ve daha uzun ömür sunuyor. 

Inspiron 14 Plus: Üst Düzey Performans

Snapdragon X Plus ve/veya Snapdragon X Elite işlemcisi kullanılan Inspiron 14 Plus,15 saate varan pil ömrüyle daha hızlı ve daha verimli bir deneyim sağlıyor. Cihaz, dört hoparlör ve 400nit parlaklığa sahip QHD+, 16:10 ekran ile üst düzey video ve ses deneyimi sunuyor. Hafif ve düşük emisyonlu alüminyumdan üretilen bilgisayar, aynı zamanda enerji tasarrufu özelliğine sahip.  Inspiron 14 Plus, ExpressCharge’la yalnızca 60 dakikada yüzde 80’e kadar şarj imkanıyla da öne çıkıyor.

Latitude 7455: Mobil ve Üretken

En ince Latitude dizüstü bilgisayarı olan Latitude 7455, çalışanlara masada veya hareket halindeyken üretkenlik için ihtiyaç duydukları kolaylığı sağlıyor. Snapdragon X Elite işlemcisiyle 21 saate kadar çıkabilen pil ömrüne sahip premium AI bilgisayarı Latitude 7455, aynı zamanda 14 inç QHD+ dokunmatik ekran, AI gürültü azaltma özellikli dört hoparlör, Qualcomm® FastConnect™ Wi-Fi 7 ve 5G özellikleriyle geliyor.

 

Fiyatlar ve Satışa Sunulma Tarihi

  • XPS13’ün 2850$’dan başlayan fiyatlarla yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.
  • Inspiron 14 Plus’ın 3700$’dan başlayan fiyatlarla yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.  
  • Latitude 7455’in 1450$’dan başlayan fiyatlarla yılın üçüncü çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com