Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 25 Temmuz 2024 76 Görüntüleme

PaybyMe 2024 Yılının İlk Yarısında Gelirlerini Beş Kat Artırdı

Şirket aynı dönemde, müşteri sayısını yüzde 25 artırırken PaybyMe altyapısı üzerinden yapılan işlem adedi ise üç katına çıktı.

 

Mobil ödeme alanında daha önce Türkiye’de devrim yaratmış ürünler geliştiren PaybyMe, 2024’in ilk yarısını rekor büyümeyle kapattı. Gelirlerini bir önceki yılın aynı dönemine göre beş kat artıran şirket, müşteri sayısında yüzde 25 artış sağlarken, işlem adedinde de yüzde 20’lik artışla üç katlık bir büyüme sağladı. Şirketin büyümesinde özellikle perakende sektörü önemli rol oynarken büyümeyi destekleyen başlıca ürün ve çözümler ise Sanal POS, Fiziksel POS ve mobil ödeme oldu. 

 

Tüm ürün ve alanlarda büyüme göstermeyi çok önemli bulduklarını ifade eden PaybyMe Genel Müdürü Eren Deyiş, “Hızlıca baktığımızda gelirlerimizin beş kat arttığını görüyoruz. Bu artışı en çok destekleyen sektörler, fiziki POS ile yeme-içme sektörü, linkle ödeme alma ile eğitim sektörü ve mobil ödeme ürünümüzle de dijital hizmetler sektörü oldu. Bunun dışında işlem hacmimizi yüzde 20 artırarak üç katına çıkardık. Müşteri sayımızı da yüzde 25 artırarak müşteri memnuniyetinin bizler için olduğu kadar müşterilerimizin nezdinde de ne kadar önemli olduğunu gördük. Artık yılın ikinci yarısındayız ve tüm ekibimizin de desteğiyle bu rakamları artırmaya devam edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

POS ürünlerindeki büyüme göz kamaştırdı

Güçlü bir büyüme kaydettikleri 2024 yılının ilk yarısında perakende sektörüne giriş yaptıklarına değinen Eren Deyiş, “2024 yılında NarPOS ve fiziksel POS ile perakendeye hızlı bir giriş yaptık. Mevcut ürünlerimizden Sanal POS, Fiziksel POS, Mobil Ödeme, Para Transferleri ve B2B ödemelerin tamamında önemli gelişmeler kaydederken en büyük getiriyi de Sanal POS üzerinden sağladık. Öte yandan 2024 yılında hizmete sunduğumuz fiziksel POS ürünümüz işlem adedi bakımından tüm POS işlemlerimizin yüzde 12’sini geçti. Link ile ödeme ve B2B tahsilat ödemelerimiz de 5 katından fazla büyüdü” dedi. 

 

2024 ikinci yarısında da büyümeye devam

İçinde bulunduğumuz yılı bir önceki yılın aynı dönemine göre önemli bir büyüme ile geride bıraktıklarına bir kez daha vurgu yapan Eren Deyiş, sözlerini şu şekilde bitirdi:

“Bir önceki yıla göre beş kat büyüme çok önemli görünse de daha yapacak çok işimiz olduğunun bilincindeyiz. Hedefimiz 2024 yılının ikinci yarısında da büyümeyi sürdürmek. Asıl hedefimiz ise tüm platformumuzu finansal bir holding haline getirip küresel bir marka yaratmak.  Bu hedefimize de faaliyet gösterdiğimiz tüm alanlarda kontrollü ve sağlıklı bir şekilde büyüyerek ulaşacağımıza inanıyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com