Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 23 Temmuz 2024 50 Görüntüleme

Samsung’un yeni Galaxy Z Serisi ‘Eskiyi Getir, Yeniyi Götür’ seçeneği ile MediaMarkt’ta

Galaxy Z Fold6, lansmana özel ‘Eskiyi Getir, Yeniyi Götür’ seçeneğiyle 8000 TL’lik destek ve hediye kalemli kılıfla; Galaxy Z Flip6 ise 5000 TL’lik destek ve yüzüklü kılıf hediyesiyle birlikte geliyor. 

 

Samsung’un yeni katlanabilir amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy Z Fold6 ile Galaxy Z Flip6, lansmana özel cazip kampanyalar ve hediye orijinal kılıf seçenekleriyle MediaMarkt’ta satışa sunuluyor. Samsung’un yapay zekayı mobil cihazlara taşıyan Galaxy AI yeniliklerine benzersiz katlanabilir ekran deneyimiyle yeni bir yorum getiren; daha ince, daha hafif ve daha güçlü yeni Galaxy Z Fold Serisi, MediaMarkt mağazalarından ve online alışveriş mağazası mediamarkt’den 28 Temmuz’a kadar ön siparişle satın alınabilecek. 

 

Galaxy Z Fold’un geniş ekranı, Galaxy Z Flip’in FlexWindow özelliği ya da tüm gücüyle ikonik FlexMode özelliği gibi birçok yönüyle Galaxy Z Serisi; kullanıcıların yapay zeka yeteneklerini üst düzeyde deneyimlemesini sağlıyor. Samsung’un form faktörü inovasyonu geleneğinin temelleri üzerine inşa edilen Galaxy AI; Galaxy Z Fold Serisi’nde yeni iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık çağına hız kazandıran güçlü, akıllı ve dayanıklı katlanabilir telefon deneyiminden faydalanıyor.

 

Galaxy Z Serisi için Samsung ayrıca kullanıcılara 7 yıl boyunca güvenlik, 7 nesil boyunca da işletim sistemi güncellemesi taahhüt ediyor. Galaxy Z Fold6; Gümüş, Pembe ve Lacivert renk seçeneklerinde mevcutken, Galaxy Z Flip6; Gümüş, Sarı, Mavi ve Mint Yeşili renk seçeneklerinde sunuluyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com