Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 22 Temmuz 2024 46 Görüntüleme

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Evi Çocukları Eğlendirerek Eğitiyor

2’nci ve 8’inci sınıf aralığındaki yaş gruplarını kapsayan eğitimlerde çocuklar fizik, kimya, biyoloji, matematik ve botanik atölyelerine katılarak eğlenirken öğreniyor, eğitimlerini pratikler ile tamamlıyor.

‘Çocuklarımızın eğitimleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz’
Teorik eğitimin deneyler ve çalışmalar ile pratiğe dönüştüğü Bilim Deney Evi Yaz Kampı’nda çocukların hem merak duyguları hem de bilimsel düşünme becerileri gelişiyor. Yaz tatilini bilimle geçiren çocuklar uzman eğitmenlerin gözlemleri eşliğinde gerçekleştirdikleri takım çalışmalarıyla sosyal becerilerini de geliştiriyor.

Çocukların eğitimleri için çalışmalarının devam edeceğini, Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime yönelik yatırımlarının süreceğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çocuklarımızın eğitimleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kentimizin çocuklarının bilimle tanışması, sosyal becerilerini arttırarak eğitimlerini tamamlamaları için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Dönemin ilk mezunlarını veren Bilim Deney Evi Yaz Kampı’na başvurular sürüyor. Kamp hakkındaki tüm detaylara 219 11 19 numaralı telefondan veya Yüksel Yalova Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek ulaşmak mümkün
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com