Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 22 Temmuz 2024 67 Görüntüleme

Aksigorta ile Mavinin Keyfi Bambaşka

Aksigorta, yat sahiplerinin teknesini korurken, aynı zamanda tekne sahibi olmanın getirdiği diğer önemli gider kalemlerini de azaltmak amacıyla gerçekleştirdiği iş birlikleri ile müşterilerinin yanlarında oluyor. Uzman acente ve deneyimli hasar ekibi ile müşterilerine risk yoldaşı olan Aksigorta; sigortalıların seyirlerinin her anında yanlarında oluyor.  

 

Aksigorta Yat Sigortası, denizde karşılaşılabilecek kaza ve tehlikelere karşı teknenin kendisini güvenceye alırken; aynı zamanda başka teknelere, marinaya veya 3’üncü şahıslara verilebilecek zararları da teminat altına alıyor. Aksigorta Yat Sigortası kapsamında müşterilerine özel bir çağrı merkezi hattı tahsis eden Aksigorta; anlaşmalı kurumlarda geçerli olmak üzere marina ücretlerinde, tekne bakım giderlerinde, marina ve koylardaki tesislerde ve tekne malzemelerinde sağladığı indirimlerle müşterilerinin avantajına olacak pek çok fayda sağlıyor.

 

Aksigorta Yat Sigortası; teknenin kendisi, makine ve donanımları için teminat sağlamakla birlikte kaza, yaralanma veya hastalık durumunda tedavi giderlerinden geçici kaptan servisi ve yedek parça yardımına kadar 7/24 yat yardım hizmetinin yanı sıra yatın, servis botlarının ya da makine veya teçhizatının çalınması halinde de devreye giriyor. Aynı zamanda yatın sebep olduğu kazalarda çevredeki tekne ve içerisindeki kişiler, liman, iskele, rıhtım gibi sabit ve hareketli cisimlere verilen zararlara karşı da güvence sağlıyor. Aksigorta, teknenin ve tekne sahibi sigortalının ihtiyaçlarına yönelik olarak değişiklik gösterebilecek elektronik cihaz, kişisel eşyalar, makine hasarları, ferdi kaza, çekme kurtarma gibi çeşitli ek teminatlar da sunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com