Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 19 Temmuz 2024 82 Görüntüleme

TECNO, POVA 6 Pro 5G ile Oyun ve Eğlence Deneyimini Sınırların Ötesine Taşıyor

Yenilikçi teknoloji markası TECNO, dünyanın dört bir yanındaki oyun ve eğlence tutkunlarına hitap eden TECNO POVA 6 Pro 5G’yi Türkiye’de piyasaya sürdü. 6000mAh Mega pil ve 70W Ultra Şarjı temel alan bu yeni cihaz, devrim niteliğindeki Süper Dayanıklılık Güç Sistemi ve süper ince 7,88mm gövde eşliğinde güçlü özelliklerle donatıldı. Fütüristik Dinamik Teknoloji Tasarımı, en üst düzeyde kişiselleştirme için yükseltilmiş MiniLED ışıklara sahip. Ayrıca TECNO POVA 6 Pro 5G’ye entegre edilen Dolby Atmos sayesinde oyun ve eğlence sırasında kullanıcıları nefes kesici sürükleyici ses deneyimiyle tanışıyor.

TECNO Ürün Direktörü Leo Li, şunları söyledi: “Küresel kullanıcılar arasında yaptığımız kapsamlı araştırmalar sonucunda, daha akıcı oyun ve eğlence deneyimi ve daha uzun süre dayanıklılık yönünde büyük bir beklenti olduğunu gördük. TECNO POVA 6 Pro 5G, sınırların ötesinde eğlence sunmak için gelişmiş pil teknolojisi, güçlü performansı ve çarpıcı görsel-işitsel özellikleriyle tüm bu beklentilere yanıt verecek şekilde tasarlandı.”

Süper Dayanıklı Güç Sistemi: Daha Güçlü, Daha Güvenli, Daha Verimli

TECNO POVA 6 Pro 5G, eğlencenin kesintisiz devam etmesini isteyen oyuncular için devrim niteliğinde ultra ince bir güç merkezi olacak şekilde tasarlandı. Cihaz 6000mAh Mega piliyle 11 saatten fazla oyun, 14 saatten fazla video akışı ve 31 saatin üzerinde arama süresi sağlıyor. Bataryanın “Mega” performansına rağmen POVA 6 Pro 5G sadece 7,88 mm kalınlığında – bir önceki nesilden %12,4 daha ince – ve sadece 195 gram ağırlığında.

Pil ve güç sorunu nedeniyle akıllı telefonlarını değiştirmek istemeyen kullanıcılar için TECNO POVA 6 Pro 5G, uzun vadeli bir çözüm sunuyor. POVA’nın şarj başına 1,5 günlük kullanım süresi temel alındığında 6000mAh batarya, diğer markalara kıyasla %15 daha yüksek batarya çevrim ömrü eşliğinde orijinal performansının %80’ini koruyarak 6 yıl boyunca cihazın damarlarına güç pompalayabiliyor.

TECNO POVA 6 Pro 5G’nin Mega Bataryası hızlı 70W Ultra Şarj ile destekleniyor ve cihazı boş durumdan sadece 20 dakikada %50’ye, sadece 50 dakikada %100’e çıkarıyor. Batarya azaldığında %1 Süper Dayanıklılık Gücü, kullanıcıların 20 dakikaya kadar arama yaparak bu son anı uzun uzun yaşamalarını sağlıyor. 10W Ters Şarj özelliği, TECNO POVA 6 Pro 5G’nin diğer küçük elektrikli cihazlar için şarj cihazı olarak işlev görmesine izin vererek pil endişesinin geçmişte kalmasını sağlıyor.

TECNO POVA 6 Pro 5G ayrıca aşırı sıcaklıklarda bile kullanıcılara gönül rahatlığıyla şarj imkanı sunuyor. Donma noktasının çok altında bile şarj verimliliği sağlayan -20°C Aşırı Soğuk Şarj özelliğinin yanı sıra POVA 6 Pro 5G, 60°C’ye varan sıcaklıklarda çalışabiliyor. Tüm bunlara ek olarak, güvenlik korumaları arasında dahili kısayolları önlemek için STS Güvenli Pil Teknolojisi, aşırı ısınmayı önlemek için Bypass Şarj ve nem algılandığında kullanıcıları uyarmak için Şarj Suyu Algılama yer alıyor.

Yeni cihaz ayrıca kullanıcının şarj ihtiyaçlarına göre verimliliği artırmak için, şarj hızlarını ayarlayan üç yenilikçi şarj moduna sahip Ladder Charge ile şarjı daha akıllı hale getiriyor.

Dynamic-Tech Design Teknolojiye Hayat Veriyor

TECNO POVA 6 Pro 5G, çarpıcı Dinamik Göz Tasarımı ile akıllı telefon tasarımını geleceğe taşıyor. Kurgulanan sert estetik, arka kapaktaki büyüleyici Dinamik Işık Efekti ile hayat buluyor. Toplamda 210 adet tek noktadan kontrol edilen MiniLED, fütüristik ekranda halka ve pervane şeklinde ışık efektleri yaratıyor. 101 farklı kullanıcı tanımlı efekt, aramalar, güç durumu ve oyun gibi 9 farklı senaryo için kişiselleştirilebiliyor ve kullanıcıların kendi POVA deneyimlerini oluşturmalarına olanak tanıyor.

Cihazın teknolojiyle çevrelenmiş tasarımı, pürüzsüz bir orta çerçeve için TECNO’nun ilk P-NCVM kenarlığını ve parmak izi göstermeyen ince ama sağlam bir his yaratan gelişmiş Litografi Hassas Teknoloji Dokusunu içeriyor. TECNO POVA 6 Pro 5G iki renkte mevcut – Comet Green ve Meteorite Grey. Her ikisi de POVA serisinin gücünü ve şık fütürizmini yakalıyor. 

Duygulara Hitap Eden Oyun Deneyimi: Optimize Edilmiş Görüntü, Ses ve Konfor

TECNO POVA 6 Pro 5G’nin gelişmiş oyun deneyimi sadece olağanüstü görsel-işitsellerle duyulara heyecan katmakla kalmıyor, aynı zamanda özenli tasarımıyla baştan sona konfor sağlıyor.

  1. 6,78″ FHD+AMOLED ekran 120Hz yenileme hızına sahiptir. Yüksek çözünürlük daha fazla ayrıntıyı ortaya çıkarırken kullanıcıların canlı video ve oyun dünyasına adım atmasını sağlar.
  2. PWM 2160Hz yüksek frekanslı karartma ve daha fazla göz koruması için TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık Sertifikası. 
  3. 1,3 mm ultra ince çerçeve, genel görüntüleme deneyimini iyileştirir. 
  4. Dolby Atmos desteğiyle ses deneyimini akıllı bir şekilde optimize ederek ister kulaklık ister dahili telefon hoparlörleri üzerinden derinlik, netlik ve diğer ayrıntıları daha önce hiç olmadığı şekilde ortaya çıkarır. Dolby’nin bütünsel ses çözümü, telefondaki tüm müzik, oyun, film ve şovların sesini daha net diyaloglar, daha çevreleyici bir ses, daha fazla incelik ve nüans, bozulma olmadan maksimum ses yüksekliği ve çok çeşitli içerikler için tutarlı ses seviyesi ile büyük ölçüde iyileştirir.  
  5. SuperCooled System, oyuncuların yüksek baskı altında bile serin kalmasına yardımcı olur. 27342mm² soğutma alanı ile TECNO POVA 6 Pro 5G, en yoğun savaşlarda veya maçlarda bile ısıyı etkili bir şekilde azaltır.  
  6. E-Sports Pro Operation Engine ve TECNO’nun 4D Vibration Sense özelliği daha akıcı, daha tepkisel bir oyun deneyimi sunar.

 

Çok Yönlü Keyif için Güçlü Performans

  1. MediaTek Dimensity 6080 5G işlemci, güvenilir, güçlü performans ve mükemmel güç verimliliği eşliğinde akışkan, kesintisiz bir deneyim sunar.
  2. HyperEngine 3.0 Lite daha akıcı oyun oynamaya katkıda bulunur. 
  3. Büyük verileri depolamak için 256GB ROM+24GB RAM* (12GB+12GB Genişletilmiş)
  4. Hızlı kilit açma için Fingerprint On Display teknolojisi
  5. TECNO’nun HiOS 14’ü, optimize edilmiş oyun deneyimi için Game Space 4.0, Game Assistant 4.0 ve POVA 6 Pro 5G’yi gerçek bir ev üssü haline getirmek için Kızılötesi Uzaktan Kumanda gibi güncellemeler içerir.
  6. POVA Serisinin İlk 108MP Ultra Canlı ana kamerası ve 32MP Çift tonlu LED Flaşlı ön kamerası, anılarınızı harika fotoğraflara dönüştürür.

 

Fiyat ve Bulunabilirlik

TECNO POVA 6 Pro 5G, MediaMarkt, Vatan, Teknosa, Vodafone, Turkcell, Türk Telekom mağazaları ve online satış noktalarından KDV dahil 21.999 TL fiyatla satın alınabiliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com