Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Yaşam 17 Temmuz 2024 84 Görüntüleme

Jude Bellingham EA SPORTS FC 25 Kapak Yıldızı Olarak Açıklandı!

Electronic Arts, Real Madrid ve İngiltere’nin süper yıldızı Jude Bellingham’ı bu yılın sonunda dünya çapında piyasaya sürülecek olan EA SPORTS FC 25‘in kapak sporcusu olarak duyurdu.
Bir EA SPORTS futbol oyununda yer alan en genç kapak yıldızı olarak dikkat çeken Bellingham, EA SPORTS FC Mobile için de yeni kapak sporcusu olarak yer alacak.

 

Nisan ayında El Clásico’da çekilen EA SPORTS FC 25 Standard Edition kapağı, Jude’un Bernabéu’da kendi seyircisi önünde maçı kazandıran golü attıktan sonra meşhur Belligol kutlamasında verdiği pozun ikonik görüntüsü kullanılarak oluşturuldu. Ardından, sadece EA SPORTS FC’nin başarabileceği bir şekilde futbolun en büyük isimleri, bu hafta başında açıklanan ve Bellingham’ın Ballon d’Or Féminin ödüllü Aitana Bonmatí ve futbol ikonlarından David Beckham ile birlikte göründüğü EA SPORTS FC 25 Ultimate Edition kapağı için Madrid’deki sette bir araya geldi. Zinedine Zidane ve Gianluigi Buffon’a UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi, Ballon d’Or, Premier Lig, LALIGA, Liga F, Serie A ve Ligue 1 gibi dünyanın en gözde 17 futbol kupası eşlik ediyor ve her biri kapak yıldızlarımızın nefes kesici kariyerlerindeki ikonik anları temsil ediyor.

 

“Kendini dünya sahnesinde gösterdiği andan itibaren Jude, kulüp için her şeyini vermenin ne anlama geldiğini örnekledi. Hem kulübü hem de ülkesi için gösterdiği performanslar ve futbol taraftarları için özel anlar yaratma konusundaki inanılmaz yeteneği, onun gerçek bir jenerasyon yeteneği olarak statüsünü sağlamlaştırdı,” diyor EA SPORTS FC Marka Başkan Yardımcısı David Jackson. “Jude, EA SPORTS FC için mükemmel bir elçi ve üründen platforma ve futbol, kültür ve eğlencenin kesiştiği noktada sporun ötesine geçerken kendisi, geleceğimizle güçlü bir şekilde örtüşüyor ve onu bu yılın EA SPORTS FC kapak yıldızı olarak ağırlamaktan heyecan duyuyoruz.”

Bellingham bu sezon Real Madrid’e transferinin ardından büyük bir çıkış yakaladı ve kulübüyle UEFA Şampiyonlar Ligi, LALIGA EA SPORTS ve Supercopa de España şampiyonluklarının yanı sıra LALIGA Sezonun Oyuncusu, Laureus Yılın Atılımı ve 21 yaş altı dünyanın en iyi oyuncusuna verilen Altın Çocuk ve Kopa Kupaları da dahil olmak üzere birçok bireysel ödül kazandı. Bu yaz İngiltere’yi UEFA EURO 2024’te finale taşımaya yardım eden, yıldız statüsünü gerçek anlamda teyit eden ve EA SPORTS FC 25’in kapağında yer almasını sağlayan oyun belirleyici anlarla bu ivmeyi uluslararası düzeyde sürdürdü.

Jude Bellingham, “Çocukken bu oyunu hep kardeşimle oynardım ve bir gün kapakta yer almanın ne kadar inanılmaz olacağını hep düşünmüşümdür,” dedi. “Yıllar boyunca kapakta yer alan pek çok ikonik oyuncu oldu ve 2011’den bu yana bu onura layık görülen en yeni İngiliz oyuncu olduğum için çok mutluyum. Ayrıca Ultimate Edition’ın kapağında Beckham, Bonmatí, Buffon ve Zidane gibi oyunun gerçek efsaneleriyle birlikte yer almaktan büyük onur duyuyorum.”

Anywhere For the Club’ı oynamak için EA SPORTS FC Mobile’ı App Store ve Google Play Store’dan indirin. EA SPORTS FC Mobile’ın gelecek sezonu hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin ve 18 Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında oyuna giriş yaparak Jude Bellingham’ın kapağının ortaya çıkmasını kutlamak amacıyla 95 puanlık bir öğeye* erişin.

Futbol fanatikleri bugün saat 19.00’da YouTube’da yayınlanacak olan resmi EA SPORTS FC 25 tanıtım fragmanını buradan izleyebilir ve sosyal medya kanallarımızdan gelecek tüm haber ve duyurularımızı takip edebilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com