Pamukkale Turizm
Ana Sayfa Ekonomi 17 Temmuz 2024 59 Görüntüleme

Cyberwise, İKSV’nin Düzenlediği 31. İstanbul Caz Festivali’nin Gösteri Sponsoru Oldu

Cyberwise, bu yıl 31. yılını kutlayan İKSV İstanbul Caz Festivali’ne destek veriyor. Cyberwise’ın gösteri sponsorluğu kapsamında, dünyaca ünlü söz yazarı, şair ve müzisyen Arlo Parks, Swissotel The Bosphorus Sultan Park’ta sahne aldı. 

Türkiye’nin lider siber güvenlik firması Cyberwise, İKSV tarafından gerçekleştirilen 31. İstanbul Caz Festivali’nde gösteri sponsoru oldu. 9 Temmuz akşamı, Cyberwise’ın katkılarıyla Swissotel The Bosphorus’ta gerçekleştirilen konserde, Mercury ödüllü ve Grammy adayı Arlo Parks, dinleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. İngiliz şair ve müzisyen Arlo Parks, Türkiye’deki hayranlarıyla ilk kez 31. İstanbul Caz Festivali kapsamında verdiği konserle buluşmuş oldu. 

31. İstanbul Caz Festivali’ne verdikleri destekle ilgili konuşan Cyberwise Genel Müdürü Aret Kıllıoğlu “Siber güvenlik alanında iş dünyasına sunduğumuz uçtan uca güvenlik çözümleri ve hizmetleri sayesinde, şirketlerin dayanıklılığı daha yüksek ve daha sürdürülebilir sistemlerle faaliyet göstermelerini sağlıyoruz. Hızla değişen bir dünyada mükemmelliğe olan bağlılığımız ve müşterilerimizle aramızdaki karşılıklı güven bağının, alanımızda elde ettiğimiz başarının temel unsurları olduğunu görüyoruz. Cyberwise olarak hedefimiz, şirketlerin en büyük destekçisi olurken toplumsal sorumluluk bilinciyle, toplumumuzun geleceğine dokunacak konularda da artı değer yaratmak. Bir toplumun vazgeçilmez unsuru olarak sanatsal faaliyetlerin dönüştürücü gücüne inanıyoruz. Bu nedenle toplumumuzun kültürel gelişimine damgasını vuran IKSV 31. İstanbul Caz Festivali’ne destek olduk. Bilginin ve teknolojinin dönüştürücü gücüne inanan bir kurum olarak bu kültürel yelpazenin destekçisi olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Yorumlar

Pamukkale Turizm
Tema Tasarım | Osgaka.com